25 / 04 / 2024

1. Bursa Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde geri sayım!

1. Bursa Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde geri sayım!

1. Bursa Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde geri sayım başladı. MERİNOS Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ııde 7 Şubat'ta gerçekleştirilecek olan 1 .Bursa Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nin Danışma Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.



Divan Otel ev sahipliğinde gerçekleşen ve Konut Yapı Gazetesi Genel Müdürü Utku Çalışkan ' m moderatörlüğünii yaptığı toplantıya Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şenol Şimşek, Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Kürşad Hasanoğlu. Osmangazi Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Ali Uzsezer. Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Akıncıtürk. Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Yapı Bilgisi Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Doç. Dr.Murat Taş. Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. 

Dr. Adam Doğangiin, Bursa Teknik Üniversitesi. Doğa Bilimleri Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Beyhan Bay han. İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız ve İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu katıldı. Kentsel dönüşümün mevcut durum tespitini değerlendirmek. kentsel dönüşümün uygulandığı ve uygulanacağı bölgeler için fikirler geliştirmek ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla gerçekleştirilecek olan 1. Bursa Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nin tüm detayları Danışma Kurulu Toplantısında masaya yatırıldı. Toplantıda konuşan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşad Hasanoğlu "Kentsel Dönüşüm vatandaşlarımız ve bizler için önemli bir süreçte. Bizler de bu süreç içerisinde vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi adına birçok proje üretiyoruz. Kentsel dönüşüm zirvesi de bunlardan biri. Amacımız çeşitli organizasyonlar ve toplantılar ile ortak akıl ışığında yeni bir dönem başlatmak" diyerek zirvenin önemine dair açıklamalar yaptı. 


Bursa Hayat


Geri Dön