28 / 03 / 2024

10. Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

10. Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

10. Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 100'ün üzerinde firmanın katılımıyla Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açtı.



TÜYAP  Adana  Fuarcılık A.Ş. tarafından, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Adana Mobilya Sanayicileri İş adamları Derneği, Akdeniz İhracatçılar Birliği ve Çukurova Fuarcılık A.Ş. destekleriyle hazırlanan 10. Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyarete açtı.

 

Fuarın açılış konuşmasını yapan TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, 100'ü aşkın firmanın katıldığı fuarda klasik mobilya ile birlikte ev mobilyaları, yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, modüler mobilyalar, mutfak mobilyaları, bebe, çocuk, genç odaları, çekyat, kanepe ve sehpa takımlarının sergileneceğini söyledi. Alagöz, Hindistan, Lübnan, Dubai, İsrail, Irak, İran, Filistin, Tunus, Oman, Ürdün, Özbekistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden getirilen 200 kişilik yabancı iş adamı heyetinin Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ağırlayacaklarını belirtti.

 

 

10. Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 25-29 Ekim tarihleri arasında 10:00 - 21:00, 30 Ekim günü ise 10:00 - 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.


AA


Geri Dön