25 / 04 / 2024

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 22 Nisan'da!

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 22 Nisan'da!

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirversi 22-24 Nisan 2016 tarihleri arasında HİLTON CONVENTION CENTER-İSTANBUL'da gerçekleşecek. Zirvede Türkiye, Arap Coğrafyası ve Dünyadaki gayrimenkul sektörünün geleceğini tartışacak.



10. Gayrimenkul Fuarı yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için en geniş çaplı ve en etkili Gayrimenkul yatırım ve geliştirme fuarıdır. Alıcı -satıcı ve yatırımcıyı buluşturan Türkiye'nin en etkin fuarıdır. 


Her iki organizasyon da eş zamanlı olarak 22-24 Nisan 2016 tarihlerinde HİLTON CONVENTION CENTER-İSTANBUL'da gerçekleşecek.


KÖRFEZ ÜLKELERİNDEN 200‘ÜN ÜZERİNDE ALICI

Özellikle Körfez Ülkelerinden başta Abu Dabi, Kuveyt, Katar olmak üzere Bahreyn, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, Dubai Azerbaycan, Fas, Mısır, İran ve Irak’dan gelecek seçkin yatırımcı ve acentalar fuarı ziyaret edecek.


TÜRKİYE KONUTTA DÜNYAYLA YARIŞIYOR

10. GAYRİMENKUL FUARI VE ARAP-TÜRK ZİRVESİ ile eş zamanlı olarak, 22-24 Nisan 2016 tarihleri arasında HİLTON CONVENTION CENTER-İSTANBUL'da gerçekleşecek.


10. GAYRİMENKUL FUARI VE ARAP-TÜRK ZİRVESİ

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirversinde, Türkiye, Arap Coğrafyası ve Dünyadaki gayrimenkul sektörüne genel bakış, fırsatlar ve sektörün geleceğini tartışacak.


Geri Dön