16 / 04 / 2024

1+1 konutları yeni evli çiftler tercih ediyor!

1+1 konutları yeni evli çiftler tercih ediyor!

Havva Kızılırmak, ' son yıllarda 1+1 'lerin daha çok yeni evli çiftler tarafından tercih edilmeye başladığını söyleyebilirim.   Biz, promizde yaşayanların karşılıklı rahat etmeleri için 1+1 'leri diğer bloklardan ayrı tasarladık' diyor...



UĞUR DUMANKAYA/Dumankaya İnşaat yönetim Kurulu Üyesi

EKSİKTİ; YAPTIK
Yaşam alanlarını geliştirirken bizim için önemli olan faktörler müşterilerimizin alım gücüne ve beklentilerine uygun konutları, uygun lokasyonlarda gerçekleştirmektir. Bu bağlamda Tuzla-Aydınlı ve Kurtköy civarında gerçekleştirdiğimiz projelerimizde stüdyo ve 1+1 konutları ön planda tutmaya çalıştık. çünkü bu lokasyon çevresinde havalimanı çalışanlarının, üniversite öğrencilerinin yaşamak isteyeceği yaşam alanlarının eksikliği söz konusuydu. Aynı zamanda İstanbul 'un genişlemesiyle işyerlerinin bu civarlara kayması da hem buralarda çalışan insanlar, hem de yatırımcılar açısından projelere ve bu bölgelere ilginin artmasını sağladı.

VAROL TEZMEN/Artaş İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü

ATLAMA TAHTASI OLUYOR
Avrupa Konutları çatısı altındaki projelerde 1+1 ve stüdyoların oranını yüzde 10 ile 30 arasında tutuyoruz. Ancak, kullanım alanları, alışılanın dışında 78 ile 100 metrekare arasında yapılıyor. çünkü biz projelerimizde insanların ve özelde ailelerin rahat etmelerini   istiyoruz. Bu tip konutları yeni evliler, tek çocuklular, çocuksuz yaşlı çiftler, yatırım yapmak isteyenler, bir evi olsun isteyen, buna gücü yetenler için yapıyoruz. Bekar yaşamak isteyenler için de geniş mekanlarda rahat etmelerini tercih ediyoruz.   Bu arada bizden 1+1 'leri yatırım için alanlar daha sonra daha büyük konutlar almak istiyorlar. Bir çeşit atlama tahtası gibi kullanılıyor.

HAVVA KIZILIRMAK/Fi Yapı Kurumsal İletişim Müdürü

YENİ EVLİLER YĞOUNLAşžTI
Satın almadaki ekonomiklikleri ve kolay kiraya verilebilmeleri tercih edilmelerindeki en önemli etkenlerden. Bu arada gençlerin de artık ailelerinden ayrı yaşamaya başlaması talebi tetikleyen diğer unsurlardan. Metrekare küçük olduğu için aidat ve yakıt giderleri de makul. Alıcı profilimiz genelde yalnız yaşayanlar, öğrenciler ve yeni evli çiftlerden oluşuyor. Ancak son yıllarda 1+1 'lerin daha çok yeni evli çiftler tarafından tercih edilmeye başladığını söyleyebilirim.   Biz, promizde yaşayanların karşılıklı rahat etmeleri için 1+1 'leri diğer bloklardan ayrı tasarladık.


Geri Dön