20 / 04 / 2024

110 konutlar ve kentsel dönüşüm toplantısı Ankara'da gerçekleşti!

110 konutlar ve kentsel dönüşüm toplantısı Ankara'da gerçekleşti!

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Ankara Toplu Konut İdaresi Başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Dinar Suçıkan mevkiinde yerinde kentsel dönüşüm ve TOKİ bölgesinde bulunan 110 konutlar ile ilgili görüşüldü...



Kentsel Yenileme Dairesinde gerçekleşen toplantıya Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ile birlikte beraberinde bulunan Dinar Belediyesi Şehircilik ve İmar Müdürü Mestan Görgün ve Şehir Plancısı Tuğberk Altınalan'da hazır bulundu. Toplu Konut idaresi Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoglu ve personeli Mustafa Bey, Eyüp Bey ve Öznur Hanım ile yapılan toplantıda, Dinar Suçıkan mevkiinde yerinde kentsel dönüşüm ve Toki bölgesinde bulunan 110 konutlar ile ilgili istişare görüşmesi yapıldı.


Kura çekimi yapılacak!


Alınan bilgiye göre. Ekim ayının 1 ile 15 arasında 110 konutların kura çekimi yapılması bekleniyor. Kura çekimine yönelik çalışmalar  TOKİ  tarafından yürütülecek Yerinde dönüşüm uygulamasında yapılacak olan binalar ile ilgili imar çalışmaları Dinar belediyesi tarafından gerçekleştirilecek. 



Geri Dön