24 / 04 / 2024

19 Mayıs Konakları'nda satılık konutlar hemen teslim!

19 Mayıs Konakları'nda satılık konutlar hemen teslim!

Ekşioğlu Holding 'in 19   Mayıs Konakları projesinde satılık konutlar hemen teslim ediliyor. Proje 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanmış 176 metrekare evlerden meydana geliyor. Erenköy 'de inşa edilen 19 Mayıs Konakları'nda konut fiyatları açıklanmıyor



19 Mayıs Konakları'nı Ekşioğlu Holding, Erenköy 'de hayata geçiriliyor. Projenin inşaatı tamamlandı. Konutlar oturmaya hazır durumda. 3 bin 200 metrekare arsa üzerine kurulan Erenköy 19 Mayıs Konakları'nda 2010 yılından bu yana yaşam devam ediyor. 19 Mayıs Konakları 176 metrekare büyüklüğünde 4 oda 1 salon konutlardan meydana geliyor. Projenin toplam arsa alanı 3 bin 200 metrekare. Toplam konut sayısı ise 42.

19 Mayıs Konakları projesi iki blok halinde hayata geçirildi. Bloklar 8 ila 11 katlı olarak tasarlandı. 19 Mayıs Konakları'nda bulunan dairelerde Kale çelik kapı, Venetta Cucine ithal mutfak, ankastre beyaz eşya, Aparici ithal seramik fayanslar, ithal dekoratif duvar kağıdı, özel tasarım asma tavan ve spot aydınlatma, Otis/GTS asansör, ithal elektrik anahtarı ve prizler, kombili müstakil ısıtma sistemi, saunalı ithal jakuzi, özel tasarım portmanto, lamine parke, PVC doğrama, Grohe marka armatürler, yangın ve gaz alarmı, 24 saat güvenlik ve CCTV odası, sesli ve görüntülü interkom sistemi, jeneratör, her daire için kapalı otopark, kablo TV ve dijital uydu sistemi bulunuyor.

19 Mayıs Konakları 'nın ortak alanlarında ise yüzme havuzu, fitness salonu, Türk hamamı ve sauna ve çocuk oyun parkı yer alıyor.

A Blok normal kat

 

A Blok zemin kat

 

B Blok normal kat

 

B Blok zemin kat

http://eksiogluholding.com.tr/

0216 357 51 07


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön