20 / 04 / 2024

19 Mayıs Stadı'ndaki çalışmalar devam ediyor!

19 Mayıs Stadı'ndaki çalışmalar devam ediyor!

Manisa Valisi Celalettin Güvenç, yapımı devam eden Manisa 19 Mayıs Stadı'nın, kapalı tribünlerinin alt bölümü ile protokol tribününe bu hafta seyirci alınacağını bildirdi



Güvenç, kapalı tribündeki çalışmaların planlanandan hızlı ilerlediğini belirtti. Manisaspor ile Trabzonspor arasında hafta sonunda yapılacak maçta, kapalı tribünün bir kısmının açılabileceğini ifade eden Vali Güvenç, şunları söyledi: "Yapımı devam eden kapalı tribünün alt bölümünü Trabzonspor maçında hizmete açacağız. Aynı zamanda protokol bölümü de açılacak. Dahan sonraki hafta ise kapalı tribünün tamamı Manisalı sporseverlerin hizmetine açılacaktır."

Maçta alınacak güvenlik tedbirleri hakkında da bilgi veren Vali Güvenç, "Mevzuat çerçevesinde ne gerekiyorsa İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından uygulanıyor. Herkesi Fair-play çerçevesinde davranmaya davet ediyorum" dedi. Manisa 19 Mayıs Stadı kale arkası tribünlerinin 4'er bin seyirci, açık tribünün 5 bin seyirci, kapalı tribünün yapımının tamamlanmasının ardından 5 bin 500 seyirci alacağı, toplam seyirci kapasitesinin 18 bin 500 olacağı bildirildi. Kapalı tribünün alt bölümüne Trabzonspor maçında yaklaşık 3 bin seyircinin alınması bekleniyor.
AA


Geri Dön