20 / 04 / 2024

19 Mayıs Stadı'nın inşaatı sürüyor!

19 Mayıs Stadı'nın inşaatı sürüyor!

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın kapalı tribününde inşaat çalışmaları sürerken, Manisaspor'un, Eskişehirspor ile yapacağı sezonun ilk maçında, stadın hazır olması için çalışılıyor



Manisa 19 Mayıs Stadı'nda incelemede bulunan Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, stadın ilk maça yetişmesi amacıyla herkesin özveriyle çalıştığını söyledi. Koşar, şöyle dedi: "Başta Manisa Valisi Sayın Celalettin Güvenç olmak üzere Manisa'da herkes stadın ilk maça yetişmesi için çaba sarf ediyor. Pazartesi günü için TFF güvenlik ve inşaat müdürlerini Manisa'ya davet ettim. 9 Temmuz'da burada maç yapılıp yapılmayacağına incelemeden sonra karar verilecek. Görünen o ki, herkes çok samimi bir şekilde çalıştığı için ilk maçın Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacağını düşünüyorum."

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Özel ise Manisaspor-Eskişehirspor maçının Manisa'da oynanması için büyük çaba sarf ettiklerini belirtti. TFF Stadyum ve Güvenlik Komitesi Ege Bölge Denetçisi mimar Süleyman Akif Sönmez tarafından statta ön inceleme yapıldığını belirten Özel, şu bilgileri verdi:"Biz hiçbir maçımızı dışarıda oynamak istemiyoruz. Başta sayın Valimiz olmak üzere, kulüp yöneticileri, müteahhit firma ile birlikte bütün çalışmalarımız, ilk maçımızı kendi sahamızda ve seyircimiz önünde oynamak için.

İnşaatı süren kapalı tribünün tamamen bitirilerek, koltukların montajı, çatının kaplanması, seyirci tuvaletleri ile büfe hizmetlerinin hazır hale gelmesini 3. maçta öngörüyoruz. Maçları dışarıda oynamak değil, inşaatı devam eden kapalı tribüne seyirci alamamak söz konusu. İlk maçta kapalı tribüne seyirci alınmayacak."
AA


Geri Dön