18 / 04 / 2024

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş!

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş!

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş. Mimar Sayın Altuğ ve Behruz Çinici'nin tasarladığı site projesinde eski Türk mimarisi günün koşullarına adapte edilmiş. İlkleri barındıran site, bin 536 adet konuttan oluşacakmış.



1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi nin birinci kısmı satışa sunulmuş!


Doğa ile iç içe; sağlıklı, lüks ve ekonomik


SOYAK GÖZTEPE SİTESİ 


Geleneksel Türk Mimarisi'nde..


Soyak Göztepe Sitesi, toplum ile doğa arasında en iyi mekansal yapı ilişkilerinin kurulabileceği; insanın içinde mutlu olabileceği yeni bir yaşam merkezi yaratan temel felsefesi ile örnek ve önder bir çözüm sunmaktadır.

Yaşanabilir bir çevre yaratmak ilkesini uzun mesleki yaşamları boyunca başarı ile uygulamış ünlü mimarlar SAYIN ALTUĞ ve BEHRUZ ÇİNİCİ'nin eski Türk Mimarisinin çizgilerini günümüz koşullarına adapte ederken gösterdikleri mükemmel yorum, Soyak Göztepe Sitesi'nin tüm çözümlerinde açıkça görülmektedir. 


Lüks, ama ekonomik...


-Geleneksel Türk sokaklarındaki gibi ölçülü cumbalar-çıkmalar ile iklimde de dengeli mimari biçim ve şekillenişler...

-''Gömülü'' yaşam yerine açık havada yaşam; gerekli açıklıklarla yeterli doğal ışık düzenine kavuşturulmuş havadar, sağlıklı mekanlar...

-İçinde yaşanılmaktan haz duyulan, insanları bir araya getiren düzenli parklar, açık amfiler, çarşı ve açık pazar alanları...

-Yaşayanların rekreasyon gereksinimlerini optimal bir biçimde karşılayan gezi yolları, spor alanları, çeşitli çocuk bahçeleri, yeşil alanlar...

-Market, kasap, manav, kuruyemişçi, pastane, video kulübü gibi günlük ticaret merkezlerinin yanı sıra, kafeterya, lokanta, sauna, kuaför, diskotek gibi bütünleyici fonksiyonlar...

-Karakol, sağlık ocağı, muhtarlık, postane, ilkokul, cami gibi genel hizmet alanları..

-En küçük ayrıntısına kadar hesaplanmış ve planlanmış altyapı tesisleri..


Soyak güvencesinde...


Soyak Göztepe Sitesi; Soyak güvencesinde yapılmaktadır. Soyak bugüne kadar Türkiye'de 2472 meskene ilaveten hastaneler, resmi binalar, fabrikalar, askeri tesisler, spor salonları inşaatlarını ve altyapı işlerini bitirmiş ve halen benzer işlere 900 personeli ile devam etmektedir. Libya'da 2000 mesken ve birçok hastane, dispanser, resmi binalar, yollar ve kanalizasyon, altyapı işleri teslim etmiş; halen 2000 personeli ile bu bölgede çalışmaktadır.

Suudi Arabistan'da askeri tesisler inşaatını bitirmiş, halen beheri 240 m2 olan 2592 villa inşaatı, altyapıları ve feyezan tünelleri işlerinde 1900 personeli ile çalışmaktadır.


Derhal tapu...


Bunca yıldır gerek yurt içinde, gerek yurt dışında hiç aksatmadan ve geciktirmeden -hatta vaktinden önce bitirdiği işleri, çeyrek yüzyıllık tecrübesi, ciddiyeti ile Soyak, Göztepe Sitesi'ni şimdi de kendi malı olan tapulu arsasında tasdikli imar planına uygun olarak sunmaktadır. Bu nedenle Soyak Göztepe Sitesi sakinlerine tapu da verilmektedir. 


İlk defa bilgisayarla daire fiyatı...


Soyak Göztepe Sitesi, gönlünüze göredir. Üstelik her dairenin değeri 12 ayrı veriye göre, Türkiye'de ilk defa bilgisayarlarla saptanmıştır. 


Kesin fiyat garantisi...


Soyak; teknik ve mali gücü ile inşaat kalitesinden hiç ödün vermeden maliyette ekonomi sağlamayı başarmakta; Fransız Sımpra çelik kalıp sistemi ile betonarme karkasını, çağdaş prekast cephe elemanları ile örülü ileri bir standardizasyon sistemi ve izolasyon teknikleri ile yapacağı Soyak Göztepe Sitesi için kayıtsız şartsız fiyat garantisi vermektedir. 


Ayrıntılı bilgi için...


104 ile 145 m2 arasında değişen tiplerde 1536 adet konut, ayrıca çarşılar, bürolar ve sosyal tesislerden oluşan Soyak Göztepe Sitesi'nin şimdi birinci kısmı satışa sunulmuştur. Şantiyeye gelerek arsayı yerinde görebilir, satış büromuzdan her türlü bilgiyi her gün 10.00-18.00 arası alabilir ve dairenizi seçebilirsiniz. 


Şantiye adresi: İstanbul-Ankara Asfaltı Göztepe Kavşağı

Karayolları Muayene İstasyonu üstü,

Libade Cad. Tel: 335 37 47 - 335 72 45 - 335 79 69

144 73 82 - 144 91 24


Almanya İrtibat Bürosu:

Ardan GmbH Schwanthaler Str.

73/B 8000 München 2 Telex: 523348 Ardan

Tel: 5309320-5309329


Milliyet Gazetesi 22 Eylül 1985



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön