16 / 04 / 2024

1993 yılında Maltepe'de yeni bir kent doğacakmış!

1993 yılında Maltepe'de yeni bir kent doğacakmış!

1993 yılında Maltepe'de yeni bir kent doğacakmış. Kayalar İnşaat tarafından Maltepe'de inşa edilen 56 blok, 2 bin 240 daireden oluşan sitenin tanıtım kokteyline büyük ilgi olmuş.



1993 yılında Maltepe de yeni bir kent doğacakmış!


BÜYÜK İLGİ... Tanıtım kokteyline katılan yurttaşlar, anaokulu, ilkokulu, lisesi, ticaret ve iş merkezi, yüzme havuzu, tenis kortu, açık-kapalı spor alanları, benzin istasyonu, helikopter pisti, çocuk parkı, sağlık yurdu, koşu parkuru ve restoranları da bulunan ''Kayalar Kent'e büyük ilgi gösterdiler. Evlere talep çok yüksek...


Maltepe'de yeni bir kent doğuyor


HOŞGELDİN KOKTEYLİ... Kayalar İnşaat Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kaya (solda) ve Simpa Anonim Şirketi Yönetim Kurulu aktif üyesi Erhan Gürcan (sağda), davetlilere hoş geldin kokteyli verdiler. Davette, Maltepe Belediye Başkanı Bahtiyar Uyanık da (ortada) hazır bulundu...


HÜRRİYET Simpa ve Kayalar İnşaat'ın bir ''Mega proje'' ile, O-1 Otoyolu'nun Maltepe kesiminde inşa ettikleri 56 bloklu 2 bin 240 daire, satışa çıkarıldı.


''Ev Alma Şehir Al'' sloganıyla tanıtılan Kayalarkent, şehir merkezine 10 dakika uzaklıkta ve İstanbul'un ulaşımı en kolay yerinde... En geç 8 ay içinde teslim edilmek koşuluyla ilk etapta 200 dairesi satılacak olan Kayalar Kent Evleri, dövizle peşin veya taksitle pazarlanıyor.


100 metrekareden 190 metrekareye kadar değişik büyüklüklerde 5 ana tip konut ve dubleks dairelerin yer aldığı Kayalarkent'te daire fiyatları, 54 bin ile 154 bin mark (yaklaşık 350 milyon - 1 milyar lira) arasında değişiyor. Pamukbank da istekliklilere konut edinme kredisi verecek.


Hürriyet Gazetesi 19 Temmuz 1993



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com





Geri Dön