16 / 04 / 2024

1997 yılında Acarkent'te peşin alımlarda yüzde 15 indirim avantajı!

1997 yılında Acarkent'te peşin alımlarda yüzde 15 indirim avantajı!

Türkiye'nin en büyük ''bahçeli villa'' projesi olan ve 2 milyon 300 bin metrekarelik alanda kurulan Acarkent'teki villalar, 1997 yılında peşin alımlarda yüzde 15 indirim avantajıyla satılıyormuş.



1997 yılında Acarkent te peşin alımlarda yüzde 15 indirim avantajı!


ACARKENT'İ SEÇİN!


Acarkent, Türkiye'nin en büyük ''bahçeli villa'' projesi. Ve neresinden bakarsanız bakın, ''gelecek'' konusunda yapacağınız seçimi kazanacak tek aday!


2 milyon 300 bin metrekarelik alanda kurulan Acarkent, vadiler ve tepeler üzerinde yükseliyor. Acarkent, 2000'li yılların en gözde projesi!


Üç tipte tasarlanan Acarkent villalarının her biri; özel ve sınırları belirli bahçelere sahip. Dilerseniz ağaç dikin, dilerseniz yüzme havuzu yapın!


Açık spor alanları, özel hastane, kültür tesisleri, atlı sporlar için manej alanı, alışveriş merkezleri, yüzme havuzları, çocuğunuzun okulu, güvenlik, altyapı...


Acarkent'in sınırları içinde her şey, en ince ayrıntısına dek düşünüldü. Acarkent'e ulaşım ise çok kolay! Şimdi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 10 dakika olan uzaklık, yakında tamamlanacak otobanla 5 dakikaya iniyor!


Siz de Acarkent'e gelin. Dün Acarkent'te villa sahibi olanlar, bugün neler kazandı? Bu inanılmaz yatırım, hangi avantajlarla sunuluyor? Yarın size neler kazandıracak? Bütün bunları geç kalmadan yerinde görün, seçiminizi erkenden yapın, kazanın!


Peşin alımlarda % 15 indirim avantajı! Vadeli alımlarda % 25 peşin, 36 aya kadar vade kolaylığı!


ACARLAR ŞİRKETLER GRUBU


Sabah 21 Haziran 1997 



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön