29 / 03 / 2024

1999 yılında Rami satılacakmış!

1999 yılında Rami satılacakmış!

1999 yılında Eyüp Belediyesi, Rami Kışlası ve Gıda Toptancıları Çarşısı'nın bulunduğu 220 dönüm arsayı satmaya hazırlanıyormuş. 10 trilyon liradan ihaleye çıkacak arsayı satın alanlar, Eyüp Belediyesi'nin geliştirdiği projeyi uygulayacakmış.



1999 yılında Rami satılacakmış!


Rami satılıyor


Eyüp Belediyesi, içinde Rami Kışlası ve Gıda Toptancıları Çarşısı'nın bulunduğu 220 dönüm arsayı satıyor.


Gazete ilanları ile müşteri aranacak arsa 10 trilyon liradan ihaleye çıkacak...


YENİ HİZMET ÜNİTESİ


   GIDA Toptancıları Çarşısı'nda faaliyet gösteren esnafın yapımı tamamlanan Mega Center'a taşınmasından sonra satışa çıkarılacak alanda sosyal ünitelerin yer aldığı dev bir kompleksin hayata geçeceğini hatırlatan Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç, ''İstanbul örnek bir hizmet yeri kazanacak'' diyor. Genç, ''Satışla ilgili tüm hazırlıklar tamamlandı. Girişimcilerin tekliflerini bekliyoruz'' diye konuşuyor.


220 dönümlük arsayı satılan alan kişi ve kuruluş, Eyüp Belediyesi'nin geliştirdiği ''Rami Kışlası Sosyal ve Kültürel Merkezi Restorasyon Projesi''ni uygulayacak. Projede açık ve kapalıçarşı da bulunacak.


MİNİ ŞEHİR GİBİ


  ARSADA; kültür sitesi, nikah dairesi, spor tesisleri, süpermarket, antikacılar çarşısı, halıcılar atölyesi, 892 araçlık otopark, karakol, sergi salonu, kokteyl salonu, misafirhane ve muhtarlık gibi üniteler inşa edilecek.ŞENOL BAŞTAKAR


(1999 yılında Reşat Altın 29.000.000 liraya satılıyormuş.)


Sabah 26 Haziran 1999



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön