26 / 04 / 2024

1A Plus'tan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na destek!

1A Plus'tan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na destek!

Ülkemizde 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımızın aileleri ile yaralanarak gazi olan vatandaşlarımıza yönelik başlatılan ‘15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 1A Plus Türkiye’den anlamlı destek.



Ülkemizde 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımızın aileleri ile yaralanarak gazi olan vatandaşlarımıza yönelik Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı koordinasyonunda başlatılan ‘15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 1A Plus Türkiye’den anlamlı destek.


1A Plus Türkiye'den yapılan açıklamada "Söz konusu hain silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerinin kederlerine ve gazilerimizin acılarına ortak olmak amacıyla 1A Plus Türkiye, 10 Ağustos - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında Türkiye çapındaki tüm franchise işletmelerinden elde edeceği gelirlerinin tamamını '15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’ adına açılmış olan resmi banka hesabına aktaracaktır.


1A Plus Türkiye olarak ‘Devletimiz Varsa Bizler Varız’ inancındayız. Ülkemizi kaos ortamına çekmeye çalışan, kan ve gözyaşı üzerinden sinsice hakimiyet planları kuran hain şer odaklarının karşısında ve yüce milletimizin yanındayız." denildi.



Geri Dön