04 / 05 / 2024

1Coastal City'de avantajlı kampanyalar!

1Coastal City'de avantajlı kampanyalar!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: 1Coastal City

“Country” yaşam tarzını modern mimariyle buluşturan Özyurtlar projesi 1Coastal City'de avantajlı kampanyalar devam ediyor. Deniz manzaralı daireleriyle 365 günü tatil keyfi sunan 1Coastal City, Büyükçekmece'de yer alıyor.



Özyurtlar İnşaat’ın A ve A Plus konut alıcısına hitaben projesi 1Coastal City, Büyükçekmece Gürpınar’da inşa ediliyor. 208 konuttan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve penthouse daire seçenekleri bulunuyor. 


Nisan ayında Dubai'de uluslararası yatırımcıdan tam not alan ve Eylül'de Türkiye'de tanıtılan  1Coastal City  projesi, özel teraslı daire sahiplerine de deniz manzarası keyfi yaşatıyor. 47 bin metrekarelik toplam inşaat alanına sahip 1Coastal City, 3 bloktan meydana geliyor. 


Konutların yanı sıra 27 ticari ünitelerin de yer aldığı 1Coastal City projesi “Country” yaşam tarzını modern mimariyle buluşturuyor. Haziran 2016’da teslim edilmesi planlanan 1Coastal City’de evler ankastre beyaz eşyalı ve klimalı olarak teslim edilecek. Proje kapsamında ayrıca her daireye 10 metrekarelik depo da sağlanacak. 


1Coastal City projesinin sosyal alanlarında sauna, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sinema odası, çocuk oyun odaları, cafe-bar, tuz odası ve Türk hamamı yer alıyor. Albatros sahiline 200 metre mesafede yer alan 1Coastal City yılın 365 günü tatil keyfi sunuyor. 


1Coastal City projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 209 bin TL'den başlıyor. Taksitlerin 1.990 TL'den başladığı projede 24 ay faizsiz vadelendirme ve yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


1COASTAL CİTY DETAYLARI VE KAMPANYALARI İÇİN TIKLAYINIZ




projeye sor



Geri Dön