28 / 03 / 2024

1.Çukurova Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 4-6 Kasım'da!

1.Çukurova Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 4-6 Kasım'da!

Adana'da Elka Fuarcılık tarafından Home Office Concept dergisi işbirliğiyle 4-6 aralık tarihlerinde "1.Çukurova Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı" yapılacak. Fuar Hilton Oteli'nde gerçekleşecek.



Adana'da Elka Fuarcılık tarafından Home Office Concept dergisi işbirliğiyle 4-6 aralık tarihlerinde "1.Çukurova Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı" yapılacak. Hilton Oteli'nde yapı sektörü temsilcilerini buluşturacak olan fuar, bölgede tek olma özelliğini taşıyor. Nitelikli ve prestijli projelerin yatırımcılarla buluşacağı fuarın hazırlıkları sürüyor. 


Hürriyet Çukurova Gap


Haber Ekspres Gazete'de şöyle yer aldı;


“GAYRİMENKUL YATIRIM FUARI”, ELKA Fuarcılık tarafından, 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında  Adana  Hilton’da gerçekleştirilecek.


Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç; “Gayrimenkul Yatırım Fuarımız ile proje aşamasında ya da tamamlanmış her türlü mülkü edinmek isteyen, özel davetli ziyaretçiler ile, yurt içinde sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarını, üç gün süresince ortak bir platformda buluşarak fikir alışverişi yapabilecekleri seçkin ve prestijli bir ortam sunuyoruz. Yapı sektörünün öncü firmalarının yer aldığı fuarımızda, binlerce metrekare proje yatırımcıların beğenisine sunulacak” dedi.


Gayrimenkul Yatırım Fuarı kapsamında, bu sene ilki gerçekleşen Art01 Adana Çağdaş Sanat Buluşmaları sanatçıların beslendikleri kaynaklara hayal gücünün ürünleriyle dönmelerini, sanat izleyicisi ve genç sanatçılarla temas etmelerini sağlamayı hedefliyor.


Ekspres Gazete 


www.elkafuar.com/cukurova-gayrimenkul-fuari


Geri Dön