29 / 03 / 2024

1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi 30 Eylül'de yapılacak!

1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi 30 Eylül'de yapılacak!

No.35 Media ve Anfora Kongre, inşaat ve yatırım sektörünü ilk kez Zirve’de bir araya getiriyor. Sektörün devleri “1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi”nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.



No.35 Media ve Anfora Kongre, inşaat ve yatırım sektörünü ilk kez Zirve’de bir araya getiriyor. İzmir’de inşaat sektörünü büyütmek, ihracata pozitif katkı sağlamak, daha fazla yerli & yabancı yatırımcıyı çekebilmek, taşeronlarla ortak paydada buluşturabilmek amacıyla sektörün devleri “1.  İzmir  İnşaat ve Yatırım Zirvesi”nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.


İnşaat sektörünün son 5 yılda yaşadığı değişim ve dönüşüm sürecinde İzmir de çok önemli bir taş olarak dahil olmuştur. Özellikle son yıllarda artan lüks konut üretimi sektörde çeşitliliği sağlarken, inşaat sektöründeki tüketici profili ve Satın alma süreçleri de farklılaşmaktadır. Tüm bunların yanı sıra, İzmir’imizin en önemli konusu haline gelen Kentsel Dönüşümü yönlendirmek, bizler için ayrı bir önem teşkil etmektedir.


1.İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi, Dünya trendlerini belirleyen sektör öncülerini İzmir’de bir araya getirerek sektör temsilcileri ile buluşturarak çok ses getirecek bir zirve için çalışmalara başladı.


30 Eylül’de gerçekleştirilmesi planlanan Zirve konuşmacıları arasında, TAV Havalimanları Holding ve Akfen Holding & Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hamdi Akın, Orjin Gru Yönetim Kurulu Eş Başkanı ve Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendecilik Federasyonu Başkanı Sn. Zafer Kurşun, Elor Holding & Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Metin Levi, Akademisyen ve Garanti Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Sn Tolga Egemen, Yazar ­ HSE Manager & Sn Erbil Erbige gibi isimlerin yer alması, 1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi’ nin heyecanlı başlangıçlara ev sahipliği yapacağının da önemli bir göstergesi.


Zirve; sektörün tüm taraflarına kalite anlayışını değerlendirme ve tüm taşeronlarla aynı platformda sorunlarını paylaşma ve kentsel dönüşümüm artılarını değerlendirmek için olanak sağlayacak bir platform. Yerli ve yabancı katılımcıların izlediği organizasyon yılda bir kere düzenlenecek.


Ticaret Gazetesi 


Geri Dön