24 / 04 / 2024

1stanbul Ispartakule'de son daireler! Yüzde 10 peşin, hemen teslim!

1stanbul Ispartakule'de son daireler! Yüzde 10 peşin, hemen teslim!

Firma: Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı

Proje: 1stanbul Ispartakule

Doğu İnşaat Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığıyla yükselen 1stanbul Evleri, 90 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor...



Son konutların satışlarına devam edilen 1stanbul projesinde yer alan konutlar; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Ispartakule 1stanbul Evleri, İstanbul Avrupa yakası Ispartakule bölgesinde inşa ediliyor. Projede banka kredisi de kullanılıyor. 


Ispartakule 1stanbul Evleri'nin ödemeleri kapsamında satışı devam eden son daireler için yüzde 10 peşinatla 120 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor. 


Sosyal imkanları arasında; yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, fitness center bulunan 1stanbul Rezidans, 90 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Konut alanlarının 58 metrekare ile 219 metrekare arasında farklılık gösterdiği 1 stanbul Ispartakule, Doğu İnşaat Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığı imzası taşıyor. 


Telefon: 0212 405 09 40 – 47

Web adresi: www.biristanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön