25 / 04 / 2024

2. Bursa İnşaat Zirvesi gerçekleşti!

2. Bursa İnşaat Zirvesi gerçekleşti!

'İnşaat Burada' dergisi tarafından düzenlenen "2. Bursa inşaat Zirvesi", Bursa Beton Ana sponsorluğunda Uludağ Üniversitesinde gerçekleştirildi..



'İnşaat Burada' dergisi tarafından düzenlenen "2. Bursa inşaat Zirvesi", Bursa Beton Ana sponsorluğunda Uludağ Üniversitesinde gerçekleştirildi. Bursa İnşaat Zirvesi, Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Creative Ajans Başkanı Serap Kaya ve İnder Başkanı Nazmi Durbakayım'm konuşmalarıyla başladı. 


Bakan Güllüce, Türkiye'nin tapu ve kadastro alanında dünyanın en teknolojik haritalarını havadan yaptıklarına dikkati çekerek, "Türkiye'nin yüzde 60'ında uçtuk. Kadastrolar üç boyutlu olacak" dedi. 

'Mimarlık etkileşimdir' Nazmi Durbakayım, son 10 yılda Türkiye ekonomisinin lokomotifliğini yapan inşaat sektörünün daha fazla katma değer sağlamasına yönelik önerilerini dile getirdi. 2. Bursa İnşaat Zirvesinin merakla beklenen konuşmacılarından Massimiliano Fuksas; mimarlığın sadece bir biçim değil konsept ve beraberinde pek çok şeyle etkileşim içinde olduğunu belirtti. Fuksas, Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden bizzat haberdar olduğunu söyledi. 


Milliyet Bursa


Geri Dön