29 / 03 / 2024

2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Özkaymaz tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, 1592 Sokak'ta kuruldu.



2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Özkaymaz tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, 1592 Sokak'ta kuruldu. 


2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1-Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının imalatını,alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. Sanayide kullanılan plastik,metal,alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, montaj,kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri, hidrolik silindirleri, pnömatik, hidrolik, otomat makine ve güç motorları, bağlantı parça ve aksamlarını üretmek. Bilumum elektrikli ve elektronik makine ve aletlerin üretimi, tamir ve montajını yapmak.  bu makinelerin elektrik,elektronik ve pano imalatını, bu makinelerin tüm malzemelerinin ve aksamlarının imali, alımı,satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her nevi asansör makineleri ve malzemelerinin imali, pazarlaması, toptan ve perakende satışlarını yapmak. 2-Her türlü metal,plastik,lastik,kauçuk ile ilgili her türlü kalıp mamul ve malzemenin üretimi toptan ve perakende alımı satımı dağıtımını ithalat ve ihracatını yapar. Şirket araştırma veya pratik deneyimden elde edilen mevcut bilgiden yararlanarak yeni malzemeler yeni ürünler yada cihazlar üretmeye yeni süreçler sistemler ve hizmetler tesisi etmeye hali hazırda üretilmiş veya kurulmuş olanları önemli ölçüde geliştirmeye yönelik her türlü arge faaliyetinde bulunur.Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü mühendislik hizmeti verir. 3-Plastik ham maddelerin alım satım üretim ithalat ve ihracatını yapar.Her türlü makinenin otomasyonu,yazılımını ve servisini yapar. 4-Toz granur veya levha plastikten mamul her türlü eşya ve malzemenin üretimi toptan ve perakende satışını yapar. 5-Talaşlı imalat, fason imalat , her türlü kalıp imalatı ve bunların makinelerinin üretimini alım satımını ithalat ve ihracatını yapar. 6-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak, Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarının inşaat işleri tüneller,limanlar.fabrikalar,yollar köprüler bentler barajlar lojmanlar ve her türlü toplu konut kooperatif meskenleri kara ve demir yolları hava meydanları istasyonlar her türlü kanal ve doğal gaz boru hatları içme ve kullanma suyu inşaatları yapmak ve  taahhütlerde bulunmak. 7-Her türlü konut yapımı kat karşılığı mesken ve iş yeri yapımı, her türlü fabrika binası ve imalathane binası servis ve turizm amaçlı binaların yapılması. 8-Yurt içinde ve dışında her türlü inşaat işleri ile ilgili proje, mühendislik hizmeti verir bu işlerle ilgili ihalelere katılır. 9- şirket konusu ile ilgili her türlü araç ve gereci satın alır kiralar kiraya verir ithalat ve ihracatını yapar.Şirket konusu ile ilgili her türlü gayrimenkulü alır satar kiraya verir kiralar üzerine ipotek koyar koyulan ipotekleri fek eder.    



Geri Dön