20 / 04 / 2024

2. Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13 Mayıs'ta!

2. Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13 Mayıs'ta!

İlki Adana’da gerçekleşen “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin yeni ev sahibi Antalya olacak. 13 Mayıs’ta Türkiye’nin kentsel dönüşümü, geleceğin akıllı şehirleri, yatırım fırsatları ve şirketlerin en yeni uygulamaları konuşulacak.



İlki Adana’da gerçekleşen “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin yeni ev sahibi Antalya olacak. 13 Mayıs’ta Türkiye’nin kentsel dönüşümü, geleceğin akıllı şehirleri, yatırım fırsatları ve şirketlerin en yeni uygulamaları bu zirvede konuşulacak.


“Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin yeni ev sahibi Antalya olacak. 13 Mayıs’ta Türkiye’nin kentsel dönüşümü, geleceğin akıllı şehirleri, yatırım fırsatları ve şirketlerin en yeni uygulamaları bu zirvede konuşulacak.


Dünya Gazetesi ile CNBC-E tarafından, Antalya Belediye Başkanlığı ve Emlak GYO’nun katkılarıyla, Rönesans Gayrimenkul’un ana sponsorluğunda organize edilen “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin yeni durağı Antalya oluyor. 13 Mayıs’ta başta Akdeniz Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye’den kentsel dönüşümde rol oynayan iş dünyası, siyaset ve medyadan fikir önderlerinin katılacağı zirvede, 3 ayrı panel etrafında geleceğin akıllı şehirleri masaya yatırılacak.



Geri Dön