29 / 03 / 2024

2. Ulusal Enerji Verimliliği Fuarı, 13 Ocak'ta yapılacak!

2. Ulusal Enerji Verimliliği Fuarı, 13 Ocak'ta yapılacak!

2.Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı 30.Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında, 13-14 Ocak 2011 tarihlerinde İstanbul WOW Convention Center"de gerçekleştirilecek



Toplumdaki enerji kültürü ve verimlilik bilincinin artırılmasına yönelik olarak 1981 yılından bu yana her yıl Ocak ayının ikinci haftası enerji verimliliği haftası olarak kutlanmaktadır. 2007 yılında Enerji Verimliliği Kanunu"nun yürürlüğe girmesi ile birlikte Türkiye"de enerji verimliliği alanında radikal dönüşümler yaşanmaktadır.

Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye Bilimsel ve teknik Araştırmalar Kurumu, Makine Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası işbirliği ile her yıl Ocak ayının ikinci haftası, yine Enerji Verimliliği Haftası olarak kutlanmakta ve bu kapsamda ülke genelinde daha geniş katılımlı etkinlikler düzenlenmektedir.

Toplumdaki enerji kültürü ve verimlilik bilincinin geliştirilmesi amacıyla bakanlıklar, valilikler, büyükşehir belediyeleri, aydınlatma, beyaz eşya, elektrik motoru ve yalıtım sektörleri, bankalar, turizm tesisleri ve alışveriş merkezleri ile, ilgili kurum, kuruluşlar veya organizasyonlarla işbirliği ortamları geliştirilmektedir.

Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri çerçevesinde, her iki yılda bir uluslar arası düzeyde katılımlarla Ulusal Enerji Verimliliği Forumu düzenlenmesi kararlaştırılmış ve 1.Ulusal Enerji Verimliliği Forumu 2009 yılında düzenlenmiştir. 2.Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı 30.Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında, 13-14 Ocak 2011 tarihlerinde İstanbul WOW Convention Center"de gerçekleştirilecektir. Söz konusu etkinlik kapsamında konferans, panel, forum, fuar, ödül töreni gibi değişik konular yer alacaktır.

Sizleri tüm bu çözümlerimizi sergileyeceğimiz 2. Ulusal Enerji Verimliliği Forumundaki standımıza ve sunumlarımıza bekliyoruz. Elektrik İşleri Etüd İdaresi tarafından düzenlenen ve 13-14 Ocak 2011 tarihinde İstanbul WOW Convention Centerda gerçekleşecek etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi ve sunum programlarına http://www.uevf.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.


Geri Dön