29 / 03 / 2024

2. Yapı İnşaat Malzemeleri Fuarı 26-29 Mayıs'ta!

2. Yapı İnşaat Malzemeleri Fuarı 26-29 Mayıs'ta!

TURAB tarafından 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2. Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ile 1. Ev Tekstili, Dekorasyon, İç Mimarı, Mobilya Fuarı'nda 500 Arap işadamı 100 İzmirli firma ile görüşme imkanı bulacak.




TURAB tarafından 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2. Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ile 1. Ev Tekstili, Dekorasyon, İç Mimarı, Mobilya Fuarı'nda 500 Arap işadamı 100 İzmirli firma ile görüşme imkanı bulacak. Çeşme Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek organizasyonda yapı-inşaat, ev tekstili, mimari ve mobilya sektöründen 100 firmaya yer verilirken fuara 500 Arap işadamı katından ziyaretçilere kapalı olacak. 

Etkinliğin açılışım Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yapacak. TURAB Başkanı Sabuhi Attar, "Düzenleyeceğimiz fuarla amacımız Türk-Arap işadamlarını bir araya getirmek ve samimi bir çalışma ortamı sağlamak. Bunun ötesinde özellikle KOBİ'lerimizin Arap ülkelerindeki ihracatlarını artırmalarına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Türkiye hayranlığı bu ülkelerde oldukça fazla. Bu ülkelerle birlikte proje üretmek Ar-Ge çalışmaları yapmak ve katma değer yaratacak ürünler oluşturmayı amaçlıyoruz. Tüm amacımız Türkiye'ye yatırım çekmek" dedi. 


Yeni Asır


Geri Dön