26 / 04 / 2024

20 günde 800'den fazla aile Nef Ataköy'de ev sahibi oldu!

20 günde 800'den fazla aile Nef Ataköy'de ev sahibi oldu!

420 milyon liralık yatırımla hayata geçecek Nef Ataköy 22'de 20 günde 800'den fazla aile ev sahibi oldu. Fiyatların 170 bin dolardan başladığı projeyle ilgili bilgi almak için bir ayda 16 bin 522 kisi başvurdu.




Son 8 ayda 2 binden fazla aileyi ev sahibi yapan ve bugüne kadar hızlı satış grafiği ile dikkat çeken Nef, yeni bir yaşam konsepti ile 25 bin metrekarelik bir arazi üzerinde hayata geçirilecek Nef Ataköy 22'de de aynı satış başansım devam ettirerek, 20 günde 800'den fazla aileyi ev sahibi yaptı. 

25 Nisan'da başlayan ön satış m ardından proje üe ilgili bügi almak isteyen 16 bin 522 kişi ise başvurdu. Nef Ataköy 22 'de 36 ay vade ile yüzde 0 faiz imkanı ya da yüzde 4 peşinat olanağı sağlanan flats serisinin ardından, deniz manzaralı ve büyük metrekareli dairelerin yer aldığı Luxury Apartments serisi satışlanna da başlandı. Nef Ataköy 22, konutların yanı sıra mağaza,ofis ve bir adet otelin de yer alacağı 6 bloktan oluşuyor ve 420 milyon TL'lik yatırım bedeli bulunuyor.



Risk sıfırlanıyor 


Türkiye'de ilk kez Nef tarafından uygulanan 'Garantili Proje Sistemi' ile Nef Ataköy 22'de projenin maliyeti daha inşaata başlamadan bankada güvence altına alınıyor. Yatırımcının riskini sıfıra indiren Garantili Proje ile hiçbir satıs yapma zorunluluğu olmaksızın, projenin teslimi böylece ilk günden itibaren garantileniyor. 



Ofisler satışta


NEF Ataköy 22'de 25 bin metrekare alana sahip teras ofislerin yanı sıra 18 katlı bir ofis bloğu da cok yakında satışa sunulacak. Uygulanacak 'Foldoffice' sistemi ile büyük ofislerde bile bulunmayan playstation odası, sinema salonu, spor salonu, toplantı odası ve arşiv odası gibi üniteler en küçük metrekareye sahip ofislerin kullanımına sunuluyor. 


170 bin $'dan başlıyor 


Dünyanın en iyi mimarlık ofislerinden biri olarak gösterilen HOK'nin Washington ofisi tarafından tasarlanan ve 45 ile 282 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı Nef Ataköy 22'de yeni seri fiyatları; kata ve konuma göre değişiklik göstermekle birlikte 170.000 dolardan başlıyor. Teslimleri Mayıs 2017'de gerçekleşecek olan projede ayrıca yüzde 1 KDV uygulaması bulunuyor. Bir Nef keşfi olan ve diğer Nef projelerinde olduğu gibi Nef Ataköy 22'de de uygulanacak Foldhome, alışılmış sosyal tesislerden tamamen farklı olarak ve kişiye özel kullanım alanları sunarak, 5 bin metrekarelik bir evin sahip olabileceği özellikleri 60 metrekarelik bir ev içine dahil ediyor. Foldhome sistemine göre, bir ev aldığınızda aslında 24 odalı bir eve sahip oluyorsunuz. Yaşadığınız binada yer alan sinema salonundan playstation odasına, misafir odasından tam donanımlı bir spor salonuna, terasta jakuziden gusto odasına, çocuklar için özel tasarlanmış eğitim stüdyosundan piyano veya bateri çalmak istediğinizde kullanabilecek içerisinde küçük bir kayıt stüdyosuna kadar 24 farklı üniteden rezervasyon sistemiyle yararlanabiliyorsunuz. Üstelik kullan-öde sistemi sayesinde kullanılmayan bir alan için dairelerden ayrı bir ücret alınmıyor ya da aidata eklenmiyor. 



Star


Tel: 444 9 633

Web: www.nefatakoy.com


Geri Dön