29 / 03 / 2024

2003 yılında Sinpaş İstanbul Palace satışa sunulmuş!

2003 yılında Sinpaş İstanbul Palace satışa sunulmuş!

2003 yılında Çekmeköy'de inşa edilecek Sinpaş İstanbul Palace satışa sunulmuş. Sitedeki konutlar 31 milyar 400 milyon lira peşinat, 3 milyar 634 milyon lira aylık taksitlerle satılıyormuş.



2003 yılında Sinpaş İstanbul Palace satışa sunulmuş!


ALTERNATİF CENNET


      Hani o eski İstanbul'un en güzel semtlerinde, bahçeler içinde, görkemli evlerindeki o asil hayatı, bugünün şehir karmaşasından uzak bir yerde yaşayabileceğinizi söylesek... 

   Bir de buranın TEM Otoyolu'na 3, Altunizade'ye 10 dakika mesafede bulunduğunu... Buranın olsa olsa cennet olduğunu düşünürsünüz değil mi? Aslında pek de yanılmıyorsunuz!


Balayı için egzotik bir yer


Taş yürütme yolları, ahşap havuz verandası, bahçesi, yeşillikler içinde şelaleli göletli, hiçbir evin birbirini yakından görmediği ferah yerleşimi ve orman manzarasıyla bir ömürlük balayı İstanbul Palace'ta!


TRANSPARAN YİNE MODA

Boydan boya camlarıyla İstanbul Palace, modası asla geçmeyecek bir mekan.


Yeni trend palas yaşamı


İstanbul Palace yaşam standartlarınızı yükseltecek detaylarla dolu bir yaşam tarzı sunuyor. İşte ipuçları: Zengin galerili salon ve sofa, kış bahçeli mutfak, teraslı ebeveyn suiti, özgür genç odaları, özel banyolu yardımcısı odası, ahşap veranda, yüzme havuzlu geniş bahçeler, iki araçlık otopark sundurması...



YATIRIMCIYA ÖZEL!


Doğru yer, doğru zaman, doğru fiyatlar

Beylerbeyi ya da Kanlıca Palace'tan birine sahip olmak için: 31 milyar 400 milyon TL peşinat, 3 milyar 364 milyon TL aylık taksitler ve ara ödemelerle düzenlenmiş ödeme seçenekleri İstanbul Palace'ta.


(2003 yılında Reşat Altın 136.000.000 liraya satılıyormuş.)


Hürriyet 4 Aralık 2003



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön