23 / 04 / 2024

2004 yılında Gizli Bahçe'de 99 milyar liradan başlayan fiyatlarla daire!

2004 yılında Gizli Bahçe'de 99 milyar liradan başlayan fiyatlarla daire!

2004 yılında inşası devam eden Gizli Bahçe Konakları'nda bulunan 90 metrekare ile 270 metrekare arasındaki daireler 99 milyar liradan başlayan fiyatlar, 17 milyar liradan başlayan peşinatlarla satılıyormuş.



2004 yılında Gizli Bahçe de 99 milyar liradan başlayan fiyatlarla daire!


Gizli Bahçe 


Gizli Bahçe'de Son bahar


Başka Gizli Bahçe yok! Gelecek sonbahara Gizli Bahçe'de artık yer de yok. İşte bu nedenle gelin, önce Gizli Bahçe'yi, burada gerçekleşenleri gözlerinizle görün. Gelirken ulaşımın hayatınızı ne kadar kolaylaştıracağını test edin... Ve hepsinden önemlisi, diğer projelerle kıyaslayın. Konumunu, fark yaratan özelliklerini, fiyat ve ödeme avantajlarını... Şimdiden Gizli Bahçeli olan pek çok aile gibi sizin de kendi evinizde gerçek mutluluğun keyfine varmanız için belki bu sonbahar... Belki son fırsat!



Tarihi bir koruda yükselen Gizli Bahçe Konakları, doğa içinde kent konforu hayalinizi şimdiden gerçekleştiriyor.


Otoyollarla çevre semtlere, Sabiha Gökçen Havaalanı ile Türkiye'nin ve dünyanın her yerine kolay ulaşım. Formula 1 Pisti, Koç Lisesi, Sabancı Üniversitesi gibi en prestijli tesislerin yanı başında bir konum. Kayalık bir tepe ve sağlam bir zeminde en yeni yapı teknolojisi ile inşa edilen 5 katlı konaklar. 40 yıllık bir koruya, sık çamlıklar ve zengin meyve bahçelerine sahip bir yeşil alan. Çok çeşitli sosyal imkanlar ve spor tesisleriyle eksiksiz bir metropol yaşamı. 90 m2-270 m2 arasındaki özel bahçeli, normal ya da dubleks daireler için dekorasyonsuz, dekorasyonlu ve dilerseniz ekstra dekorasyonlu teslim seçenekleri.


99 milyar TL'den başlayan fiyatlar, 17 milyar TL'den başlayan peşinatlarla... Dilerseniz 15 yıla varan sabit ödeme seçenekleriyle...


DUMANKAYA 



(2004 yılında Reşat Altın 141.250.000 liraya satılıyormuş.)


Hürriyet 2 Ekim 2004



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön