26 / 04 / 2024

2004 yılında Sinpaş Sealybria Evleri satışa sunulmuş!

2004 yılında Sinpaş Sealybria Evleri satışa sunulmuş!

2004 yılında Sinpaş'ın Silivri bölgesinde bulunan Sealybria Evleri satışa sunulmuş. Denize sıfır konumlu Sealybria Evleri'nde bulunan 3 tip villa, 359 milyar liradan (2 bin 520 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.



2004 yılında Sinpaş Sealybria Evleri satışa sunulmuş!


H2O HAA!


Evet, biz de öyle başlık düşünmemiştik. Ta ki müşterilerimizin hayal gücünü zorlayan Sealybria projesini gördüklerinde ''H2O HAA?'' dediklerini duyana kadar.


Sealybria, gerçekten size ''konfor budur'' dedirtecek sıradışı bir proje. Çünkü Sealybria'da tüm villalar bir tekne gibi suyun üzerinde duruyor. Havuzların üzerindeki pasarellalardan girilen ve adeta havada asılı duran villalar, sizi ilk bakışta heyecanlandıracak. Galerillere uzanan yüksek camlarla havuzu ve yeşili kucaklayan kademeli salonları; açık jakuzi, şömine ve müstakil bir iç merpenle galeri formunda tasarlanan ebeveyn stüdyosu, sizi olağanüstü bir yaşama davet ediyor.


Sealybria'nın dönümlerce yeşil alanı, muhteşem kumsalı ve denizi ile şehir hayatının stresinden arınacak ve enerji depolayacaksınız. Funtastic Club ise denize sıfır konumu ve muhteşem mimarisi ile Sealybria'nın kalbinin atacağı bir sosyal merkez.


Sealybria'da evler bir gemi, kaptanı da sizsiniz. Şimdi görkemli bir yolculuğa çıkmak için her şey hazır. Sealybria'nın tasarım harikası villalarında hiç bitmeyecek bir mavi yolculuğa başlamak için siz hangisini tercih edersiniz?

Villa Grandi, Villa Karina, Villa Pruva...


İstanbul'a 30 dk. mesafede!


2004 yılında Sinpaş Sealybria Evleri satışa sunulmuş!


SİNPAŞ SEALYBRIA İSTANBUL


SİNPAŞ 



(2004 yılında Reşat Altın 142.250.000 liraya satılıyormuş.)


Hürriyet 7 Mayıs 2004



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön