26 / 04 / 2024

2005 yılında KİPTAŞ ilk kez lüks apartman inşa edecek!

2005 yılında KİPTAŞ ilk kez lüks apartman inşa edecek!

2005 yılında Büyükşehir Belediyesi'nin KİPTAŞ'ı ilk kez muhafazakar rezidans inşa edecekmiş. Ümraniye'de 129 dönüm arazi içerisinde 10 bin metrekarelik alana inşa edilecek Yeşilvadi Residence'ın metrekaresi bin 900 dolara satılacakmış.



2005 yılında KİPTAŞ ilk kez lüks apartman inşa edecek!


Muhafazakar residence


Bugüne dek yaptığı konutlar, genellikle muhafazakar kesimlerden yoğun talep gören KİPTAŞ, bu kez residence (lüks apartman) inşa edecek. 27 katlı binada dairelerin metrekaresi bin 900 dolar olacak


TEBERNÜŞ KİREÇCİ


    İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konut üretim şirketi KİPTAŞ, ilk muhafazakar residence'ı (lüks apartman) inşa etmeye hazırlanıyor.

    Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de Çekmeköy sapağında yer alan Yeşil Vadi Konakları'na inşa edilecek olan Yeşil Vadi Residence 750 metrekare taban oturumlu ve 27 katlı olacak. Toplam 129 dönüm arazi içerisinde yaklaşık 10 bin metrekarelik alanda inşa edilecek olan Yeşilvadi Residence'ın metrekaresi bin 900 dolara satılacak. KİPTAŞ projeden 35 - 40 milyon dolar ciro elde etmeyi planlıyor.  


'Parayı bastıran alır'


    KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, ''Biz alacak olanlara alma diyemeyiz. Sağcılara, solculara, liberallere veya muhafazakarlara, 'alın' ya da 'almayın' diyemeyiz. Biz nihayetinde bir şirketiz. Böyle bir hakkımız yok. Parayı bastıran, satın alır. Bu proje residence fiyatları bazında incelendiğinde İstanbul'da şimdiye kadar satışa sunulan en ucuz residence olacak. Merkezi konumu da göz önünde bulundurulduğunda prim potansiyeli taşıyor'' diye konuştu. 


(2005 yılında 1 dolar 1.35 liraya, Reşat Altın ise 153 liraya satılıyormuş.)


Milliyet 7 Ekim 2005



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön