28 / 03 / 2024

2013 Ağustos'ta satışa çıkacak konut projeleri!

2013 Ağustos'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Türkiye'nin farklı illerinde Ağustos 2013'te satışa çıkacak konut projelerini araştırdık. İşte tüm detayları ile Erzurum'dan İstanbul'a lansmana özel fiyatlarla müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan o konut projeleri...



Türkiye'nin farklı illerinde birçok konut projesi hayata geçiriliyor. Bunlar arasınadan Ağustos 2013'te resmi olarak satışa çıkmaya hazırlanan konut projelerini derledik. İşte Erzurum'dan İstanbul'a lansmana özel fiyatlarla müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan o konut projeleri...


2013 Ağustos ta satışa çıkacak konut projeleri!


Gültaş Halkalı Atakent  projesi Ağustos sonunda satışa çıkacak

Gültaş İnşaat tarafından Halkalı Atakent'te hayata geçirilecek olan Halkalı Atakent projesinin Ağustos sonu gibi satışa çıkması planlanıyor. 3 bloktan oluşan Halkalı Atakent projesinde alt katlarda dükkan, üst katlarında ise konutlar yer alıyor. Karma konseptli bir proje olarak tasarlanan Gültaş İnşaat Halkalı projesinde daire seçenekleri ve fiyatları hakkında detaylar henüz açıklanmadı. Avrupa Konutları Atakent 3 projesine yakın mesafede konumlanan Halkalı Atakent projesi, şu anda çizim aşamasında.


 2013 Ağustos ta satışa çıkacak konut projeleri!


Ankara Vadikent'te 230 bin TL'ye 3+1

Kom Yapı tarafından  Ankara  Vadikent'te hayata geçirilen Ankara Vadikent projesi bayramdan sonra satışa çıkıyor. 9 blokta toplam bin 600 konuttan oluşan Ankara Vadikent projesinde fiyatlar 230 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan projede konut teslimlerinin 2 yıl sonra yapılması planlanıyor. Ankara Keçiören'de konumlanan Vadikent, Ulus'a 8 kilometre mesafede yer alıyor. Ankara Vadikent'in sosyal olanakları arasında ise süs havuzu, fitness salonu, güvenlik ve otopark bulunuyor.


2013 Ağustos ta satışa çıkacak konut projeleri!

 

City of Sunset 15 gün sonra resmen satışta

City Of Sunset projesi İzmir'de hayata geçiriliyor. Adnan Kılıçoğlu ve Katal İnşaat ortaklığında inşa edilen City Of Sunset projesinde resmi satışların 15 gün sonra başlaması planlanıyor.  İzmir  Bayraklı'da yükselen City of Sunset 28 ve 33 katlı 2 bloktan oluşuyor. Home-ofis ve tiracir birimlerin yer alacağı İzmir City of Sunset projesi, Bayraklı Adliyesi'nin karşısında yükseliyor. Proje Karşıyaka'ya, Atatürk Stadyumu'na ve otogarak yakın konumda yer alıyor. 


2013 Ağustos ta satışa çıkacak konut projeleri!


Gülistan Konakları bayramdan sonra satışta. 400 bin TL

Zeray İnşaat tarafından Kocaeli'nde hayata geçirilen Gülistan Konakları'nda resmi satışların bayramdan sonra başlaması planlanıyor. Toplam 15 müstakil villadan oluşan Kocaeli Gülistan Konakları'nda villalar 220 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Fiyatların 400 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiklik gösterdiği Gülistan Konakları Kocaeli projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kocaeli Bahçecik mevkiinde konumlanan projede, konut teslimlerinin Mart 2014'te yapılması planlanıyor. E-5'e yakın mesafede inşa edilen Gülistan Konakları Kocaeli projesinde yüzme havuzu, güvenlik, otopark ve spor sahası bulunuyor. 


2013 Ağustos ta satışa çıkacak konut projeleri!


MNG Residence'ta metrekaresi 2 bin TL

Erzurum'da MNG Holding tarafından hayata geçirilen MNG Residence projesi de bayramdan sonra satışa çıkacak konut projeleri arasında yer alıyor. 68 bin metrekare alan üzerinde yükselen MNG Residence projesi, 4 bloktan meydana geliyor. Stüdyodan 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Erzurum MNG Residence projesinde konutlar metrekaresi 2 bin TL'den satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen MNG Residence Erzurum projesi, Eski Erzurum Otogar arsası üzerinde inşa edilecek. Konutların yanı sıra 200 metrekare AVM alanının da bulunduğu projede hamam, fitness center, teknik ekip, sauna, sosyal yaşam alanları ve güvenlik yer alıyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön