29 / 03 / 2024

2014 yazlık villa kiralama sezonu açıldı!

2014 yazlık villa kiralama sezonu açıldı!

2014 yazlık villa kiralama sezonu açıldı. Yeni yılın henüz başında olmamıza rağmen erken rezervasyon indirimlerinden yararlanmak için şimdiden tatil yörelerinde yazlık villa taleplerinde patlama yaşanıyor...



Dünyada gelişen ve Türkiye’de de ilgi ve talep gören yeni tatil trendi yazlık villa kiralama tatilciler arasında hızla yaygınlaşıyor. Aslında yaz tatili için villa kiralama hizmeti yeni bir şey değil. Dünyada oldukça yaygın, ülkemizde de yeni yeni popülerleşiyor. Bu yeni tatil trendinin popülerleşmesine bağlı olarak patlayan talepleri karşılamak için emlak ve turizm şirketleri villa kiralama hizmeti vermeye başladı.


Tesadüf Atlantik Emlak ve Turizm Şirketi Yöneticilerinden Cihan Çakmak müşteriden gelen talepler konusunda yaptığı açıklamada 2014 turizm sezonu için şimdiden müşteri talepleri geldiğini ve rezervasyonların başladığını söyledi.


Geçen yıla oranla bu yıl taleplerin daha erken çok ve erken rezervasyonların gerçekleştiğini belirten Cihan Çakmak aynı zamanda erken rezervasyona indirim uygulaması yaptıklarını söylüyor. Farklı konumlarda, farklı tatil beldelerinde, geniş kiralık yazlık villa portföyü ile 2014 sezonuna hazır oldukları ifade ediyor.

Tesadüf Atlantik Emlak ve Turizm Şirketi Yöneticilerinden Cihan Çakmak sözlerine şöyle devam ediyor: “Villa kiralama süresi 1 hafta, 10 gün, 20 gün, 1 ay gibi istenen süre kadar olmaktadır ve dayalı döşeli teslim edilmektedir. Yeni, temiz ve lüks villaların bahçesinde yüzme havuzu, çocuk havuzu yer almaktadır. Yazlık villa kiralayarak tatil yapmanın ekonomik olması nedeniyle tercih ediliyor.” Dedi.


Villa kiralarken nelere dikkat etmelisiniz?

Yazlikvillam.com.tr  ve Tesadüf Atlantik Emlak ve Turizm Şirketi Yöneticilerinden Cihan Çakmak villa kiralama konusunda internet üzerinde sahte web siteleri olabileceğini, müşterilerin bu konuda titiz davranmalarını, internet üzerinden rezervasyon yapmadan önce kısa bir ön araştırma yapmalarının müşterilerin yararına olacağını söylüyor. Ayrıca villa kiralama hizmeti her ne kadar emlak sektörü ile ilgili alan olsada turizm odaklı hizmet verildiği belirtilerek Tursaba bağlı olmadıkları, Tursab tarafından bir düzenleme beklentisi içinde olduklarını ifade ediyor.



Geri Dön