26 / 04 / 2024

2014’te Beylikdüzü’nde satışa çıkacak konut projeleri!

2014’te Beylikdüzü’nde satışa çıkacak konut projeleri!

Beylikdüzü’nde 2014’te satışa çıkacak yeni konut projelerini mercek altına aldık. Bölgede şu an itibariyle 6 projede bin 646 daire satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte tüm detayları ile o projeler…



2014’te Beylikdüzü’nde satışa çıkacak konut projeleri!

İstanbul Beylikdüzü’nde yeni satışa çıkmaya hazırlanan konut projelerini mercek altına aldık. Bölgede şu an itibariyle 2014’te satışa çıkacak 6 projede bin 646 daire yer alıyor. 2014’te Beylikdüzü’nde satışa çıkacak konut projelerinde satışlar ne zaman başlayacak, fiyatlar ne kadar, sosyal imkanlar neler? hepsi ve daha fazlasının cevabı haberimizde. İşte tüm detayları ile 2014’te Beylikdüzü’nde satışa çıkacak konut projeleri…


2014’te Beylikdüzü’nde satışa çıkacak konut projeleri!


Nisan’dada inşaatı başlıyor

Düzlem Yapı tarafından hayata geçirilecek olan Papatya Park Residence projesinin inşaat çalışmaları Nisan 2014’te başlaması planlanıyor. 8 dönüm alan üzerinde yükselecek olan Beylikdüzü Papatya Park Residence projesinde toplam 140 daire yer alacak. 36 ay sonra konut teslimleri yapılması planlanan Düzlem Yapı Papatya Park Residence’ın sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, sauna, spor alanları, fitness center, çocuk oyun alanları, güvenlik ve otopark bulunuyor.


Papatya Park Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014’te Beylikdüzü’nde satışa çıkacak konut projeleri!


Mahal İstanbul Ocak’ta satışta

Mahal İstanbul projesi Beylikdüzü’nde Beylik Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. 2 blokta toplam 148 adet konuttan oluşan Beylikdüzü Mahal İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konut fiyatları 90 bin TL’den başlangıç gösteren Mahal İstanbul Beylikdüzü projesinde resmi satışların Ocak 2014’te başlaması planlanıyor. E-5’e ve metrobüse yakın konumu ile dikkat çeken Beylik Yapı Mahal İstanbul ‘un sosyal olanakları arasında ise kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları ve güvenlik hizmetleri bulunuyor. Projede daire teslimlerinin ise 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 


Mahal İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014’te Beylikdüzü’nde satışa çıkacak konut projeleri!


Ulaşımın tam kalbinde yükselecek

Kiler GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu’da hayata geçirilen Kiler GYO Beylikdüzü projesi 158 bin metrekare alan üzerinde yükselecek. 17 blokta toplam bin 300 konuttan oluşan Kiler GYO Beylikdüzü projesinde inşaat çalışmaları henüz başlamadı. 2014 yılı içerisinde inşaatının başlaması planlanan Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu projesi E-5 üzerinde yer alıyor. D-100 karayoluna, TEM bağlantı yoluna ve Ambarlı Limanı’na yakın mesafede konumlanan proje metro ve metrobüs güzergahında bulunuyor. 


Kiler GYO Beylikdüzü projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014’te Beylikdüzü’nde satışa çıkacak konut projeleri!


Dumanlar İnşaat’tan 3 yeni proje

Dumanlar İnşaat, 2014 yılında Beylikdüzü’nde Dumanpark Evleri 2, Dumanpark Butik ve Kavaklı Evleri olmak üzere toplam 3 yeni projeyi satışa sunacak. Duman Park Evleri 2 projesi bin 117 metrekare alan üzerinde 2 bloktan oluşuyor. 12 adet konuttan oluşan Beylikdüzü Dumanpark Evleri 2 projesinde dairelerin tamamı 3+1 şeklinde tasarlanıyor. 1 yıl sonra konut teslimlerinin yapılması planlanan projede konutların yanı sıra 6 adet de dükkan bulunuyor. 

Dumanpark Butik projesi 810 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Tek bloktan meydana gelen Beylikdüzü Dumanpark Butik’te toplam 16 daire yer alıyor. Projede konut teslimlerinin 12 ay sonra yapılması planlanıyor. 


Kavaklı Evleri ise bin 730 metrekare alan üzerinde toplam 30 adet konuttan oluşuyor. Beylikdüzü Kavaklı Evleri’nde ağırlıklı olarak 2+1 daireler yer alıyor. Projede konut teslimlerinin ise 15 ay sonra yapılması planlanıyor. DumanPark Evleri 2 ve DumanPark Butik projeleri yan yana yer alıyor. Kavaklı projeleri ise bu 2 projeden 300 metre mesafede konumlanacak. 


Dumanlar İnşaat Beylikdüzü projeleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız




Geri Dön