24 / 04 / 2024

2014'ün ilk konut projeleri şubatta satışa çıkıyor!

 2014'ün ilk konut projeleri şubatta satışa çıkıyor!

Gayrimenkul sektöründe yaşanan durgunluğu aşmaya çalışan konut üreticileri bir taraftan stokları eritme amaçlı yeni kampanyalar düzenlerken bir taraftan da 2014'ün ilk projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor...




İşte 2014'ün ilk projeleri;


Resim İstanbul

Ortadoğu Grup imzasıyla Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim istanbul'da büyük ilgi gören talep toplama süreci haftasonu bitecek. 10 Şubatta ise lansmanla yeni satış dönemine başlanacak. Şamandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde yer alan 81 bin 433 metrekarelik alanda 1.310 dairenin yer alacağı projede müşterilere 1+1.2+1, 3+1 ve 4+1 tipi daire seçenekleri sunuluyor. 


Dumankaya Athletic-o Towers

Bahçeşehir'de Kasım 2013'te ön satışına başlanan Modern Vadi Projesi'nin 3. Etabı Athletic-o Tovvers'de stüdyo. 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. 2016'da teslim edilecek olan projede yüzde 20'lik ön satış avantajı devam ediyor. 


Ege Yakası

Eviya Gayrimenkul. Sancaktepe'de projelendirdiği Ege Boyu projesinden sonra 14 Şubat'ta Ege Yakası adlı projesiyle görücüye çıkmayı planlıyor. Sinpaş GYO'nun 'Hayat kı sa. mutlu yaşa' sloganıyla inşa ettiği Bosphorus City projesine komşu olacak Ege Yakasfnda 1+1, 2+1. 

3+1 tipi 550 dairenin yer alması planlanıyor. 


Vadistanbul Bulvar Etabı

Artaş İnşaat. Keleşoğlu ve Aydınlı ortak imzasıyla Aralık 2012'de lansmanı yapılarak ilk etabı satışa çıkanlan vadi İstanbul projesinin Bulvar etabında satışlara 19 Şubat'ta gerçekleştirilecek lansmanla başlanacak. 


Seyran Şehir

Emlak Konut GYO. Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında Kayaşehir'de hayat bulacak olan Seyran Şehir projesinde ön satışa çıkıldı. 23 bin 170 metrekarelik arsa alanına sahip olan proje 7 blokta 248 daireden oluşacak. 2+1.3+1.4+1 ve 5+1 tipi daire seçeneklerinin yer alacağı projenin yatırımcıların ilgisini çektiğini söyleyebiliriz. 


Tarlabaşı 360 

Ön satış süreci başarılı geçen projenin lansmanının şubatın son haftasında gerçekleşmesi bekleniyor. Proje. Beyoğlu Belediyesi ile Çalık Gayrimenkul imzasıyla hayat bulacak. 


NEF Ataköy 

2013'te başlattığı proje atağını 2014'tede sürdüren Timur Gayrimenkul. Ataköy'de hayat bulacak Nef Ataköy projesinin Şubat sonlarında satışa çıkarmayı planlıyor. 100 bin metrekare alan üzerinde yükselen Nef Ataköy projesinde konut, ofis. home ofis ve mağazalar yer alacak. 


Seyrantepe Nurollife

Nurol GYO'nun Seyrantepe'de inşaatı devam eden projesinde ön satış sürecinin Şubatta başlaması bekleniyor. 500 civarında rezidans daireden oluşacak projede 1+0. l+l. 2+1.3+1 ve 4+1 tipi daire seçeneklerinin yer alması planlanıyor. 50 katlı Nurol Life projesi vadistanbul ve Skyland projelerine komşu konumda hayat buluyor. 


Cennet Koru Göl Evleri

Eba inşaat, urke ve Keleşoğlu İnşaat imzasıyla Küçükçekmece Soğuksu'da hayat bulacak projede ön talep süreci başladı. 419 dairenin yer alacağı projede; l+l. 

2+1.3+1.3+1 dubleks. 3+2 dubleks. 3+1 teraslı. 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri var. 


Still İstanbul Diamond

Yeşilyurt İnşaat imzasıyla Pendik-Kurtköy'de hayat bulan 2 bloklu 133 daireli Stili İstanbul Diamond'da ön satışlar başladı, sırada tanıtım ve normal satış süreci var. 


Başakşehir Moster Life Hira Yapı imzasıyla Başakşehir'de hayata geçirilecek proje Şubat üçüncü haftasında satışa sunulması bekleniyor. 250 konutun yer alacağı Mostar Life Konakları'nda 2+1.3+1.4+1 ve 5+1 tipi daireler yer alacak. 


Rüya Prestij-2 

Pusula İnşaat imzasıyla hayat bulan Rüya Prestij 2 projesinde satışlar Şubat ayının ikinci haftasında başlayacak. Ağırlıklı olarak Esenyurt bölgesindeki konut projelerinde imzası bulunan grup Gayrimenkul sektöründeki durgunluğu aşmaya çalışan konut üreticileri, bir taraftan stokları eritme amaçlı kampanyalar düzenlerken bir taraftan da 2014'ün ilk projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. Firmalar şubat ayına faiz kıskacında girmelerine rağmen yeni projelerini bir bir hayata geçirmeye başladı. Demirli Yapı'nın Twinstar projesiyle başlayan lansmanların sayısının ön satışlarla birlikte bu ay 10'u geçmesi bekleniyor. 

bu defa 300 dairelik Rüya Prestij 2'ye hayat verecek. 13 ticari birimin de yer aldığı projede l+l. 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alıyor. 


İncek Loft

Akfen Holding'in başkent Ankara'da hayat bulacak olan projesi 6 bloktan ve 1.100 daireden oluşuyor. Şubat'ta tanıtımla satışa çıkacak olan proje Ankara'nın nitelikli konut üretim adreslerinden Incek'te 30 ayda hayat bulacak. Incek Loft'ta 24 ile 31 kat arasında değişen blokların yanı sıra teras katların yer alacağı evler de projelendirildi. 


Evim Kadıköy

Anka Yapı'nın üzerinde çalıştığı 2.500 konutluk Evim Kadıköy projesi de Fikirtepe'deki teknik sorunların son bulmasıyla Şubat'ın son haftasına kadar hayat bulacak. 


Anadolu Çarşısı

Anka Yapı imzalı Anadolu Çarşısı projesi Ko caeli Gebze Çayırova'da hayat bulacak. Proje, bölgenin ilk alışveriş merkezi Ankaryum AVM'nin önemli bir parçası olacak. 


Emlak Konuttan Kuralı satışlar

Emlak Konut Gayrimenkul. Emlak Konut Başakşehir Evleri. Spradon Ourtz. Tuzla Emlak Konutları, istanbul ispartakule. Ağaoğlu My vvorld Europe. Bahçekent Emlak Konutları. Sultanbeyli Emlak Konutları projelerini kura sistemi ile satışa çıkardı. Son başvuru tarihi ise 28 Şubat 2014. 


Yeni Akit


Geri Dön