20 / 04 / 2024

2015 TOKİ indirim kampanyası başvuru şartları!

2015 TOKİ indirim kampanyası başvuru şartları!

2015 TOKİ indirim kampanyası başvuru şartları kapsamında konut ve işyeri sahipleri faydalanıyor. 12 ay ve daha az vadeye sahip olan projelerin katılamadığı başvuru detayları şu şekilde...



TOKİ'nin bugün başlattığı indirim kampanyası başvuruları 19 Mart tarihine kadar devam edecek.2015  TOKİ  indirim kampanyası başvuru şartları kısmından önce kampanya detaylarından bahsedelim. 


Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanacak TOKİ indirim kampanyası kapsamında başvuru tarihini kaçıranlar için indirim oranı geçerli sayılmayacak. 


Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve ING Bank'ta ödemelerin yapılacağı 2015 TOKİ indirim kampanyası kapsamında kişilerin bankalara gidip direkt borçlarını kapaması gerekiyor. Bunun dışında herhangi bir işlem yapılmıyor. 2015 TOKİ indirim kampanyası başvuru şartları şu şekilde...


2015 TOKİ indirim kampanyası başvuru şartları!

Kampanyadan satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilen,

Geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlamış olan, 

Geri ödemeleri devam eden, 

Konut ve işyeri sahipleri faydalanabiliyor. 


Ancak kampanya kapsamında vadesi 12 ay ve daha az olan projeler indirim kampanyasından faydalanamıyor. İndirim kampanyasından faydalanacak kişilerin idareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerekiyor. 



Geri Dön