19 / 04 / 2024

2017'de kapıda sadelik ve düz çizgiler ön planda!

2017'de kapıda sadelik ve düz çizgiler ön planda!

Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Pekgüzel, 2017 yılında çelik kapı seçimlerinde sadelik ve düz çizgilerin ön plana çıkacağının sinyallerini verdi.



Her zaman inovatif ürünleriyle çelik kapı sektöründe farklı bir boyut yakalamayı başaran Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, 2017 yılında çelik kapı seçimlerinde sadelik ve düz çizgilerin ön plana çıkacağının sinyallerini verdi. Son yıllarda çok fazla tercih edilen antrasit rengin yeni yılda da tahtını koruyacağını söyleyen Pekgüzel, bul yıl kapı, duvar ve zeminlerin aynı renkte olacağını söyledi. 

Çelik kapı sektörünün güçlü ismi Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, yaşam alanlarımızın olmazsa olmazlarından çelik kapıların 2017 yılında sadeliğini koruyacağını belirti. 

2017’de doğal taşlar çelik kapılarda sıklıkla kullanılacak

Günümüzde ‘modern’ tasarımların yadsınamaz bir gücü olduğunu bu nedenle çelik kapıda bu yıl antrasit, gri ve siyah rengin ön plana çıkacağını aktaran Pekgüzel, “2017 yılında sade, yalın ve teknolojik kapılar, yaşam alanlarımızda fazlaca yer bulacak. Öte yandan krom ve seramik malzemelerin kullanılmasıyla ortaya çıkan kapılar da bu yılın trendini belirleyecek ve beyaz renk kullanılarak tasarlanan kapılar da,  bu yıl oldukça ön planda olacak” dedi. Son zamanlarda ağırlıklı olarak üç boyutlu tasarımların göz önünde olduğunu söyleyen Pekgüzel, “Artık farklı renk ve dokuları çelik kapı modellerinde görebiliyoruz. Özellikle 2017 yılında doğal taşların çelik kapılarda sıklıkla kullanılacağını düşünüyoruz. Ayrıca modern dokunuşlar her alanda olduğu gibi çelik kapıda da hakimiyetini sürdürüyor. Tabi ki kahverengi gibi klasiğin vazgeçilmez tonlarından tamamıyla kopmuyoruz ama 2017 yılında antrasit ve siyahlar, oldukça revaçta olacak” diye açıkladı.


Öte yandan doğaya özlem duyanlar için masif ahşaptan tasarlanan kapıların 2017 yılında takipçilerini beklediğini söyleyen Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, seramik ve krom levhalarla bütünleşik kapı panellerin bu yılın en göze çarpan tasarımı olacağını aktardı. Pekgüzel, estetik duruşlarının yanı sıra son derece emniyetli teknolojisiyle de hayranlık uyandıracak olan 2017 kapılarının, huzurlu ve güvenli yaşamanın kapılarını en estetik şekilde açacağını söyledi. 


Geri Dön