28 / 03 / 2024

212 İstanbul Power Outlet AVM’de,212’nin Girişimci Çocukları yarışması ödül töreni düzenlendi!

212 İstanbul Power Outlet AVM’de,212’nin Girişimci Çocukları yarışması ödül töreni düzenlendi!

212 İstanbul Power Outlet AVM’ de, 6 Aralık 2013 tarihinde düzenlenen “ 212’nin Girişimci Çocukları ” yarışmasının Ödül Töreni’ nde en başarılı minik girişimciler açıklandı...




212 İstanbul Power Outlet AVM’de, 6 Aralık 2013 tarihinde düzenlenen “212’nin Girişimci Çocukları” yarışmasının Ödül Töreni’nde en başarılı minik girişimciler açıklandı.


2-24 Kasım 2013 tarihleri arasında, 212 İstanbul Power Outlet tarafından gerçekleştirilen “212’nin Girişimci Çocukları” yarışmasında, 9-12 yaş aralığındaki 26 çocuk 4 hafta boyunca, 2 kişilik takımlar halinde yarışarak; kendilerine 212 İstanbul Power Outlet’te bulunan mağazaların bağışladığı ürünlerle birlikte teslim edilen standlarını yıldızlaştırmak için girişimci ruhlarını ortaya koydular.

Yarışma boyunca çocuklar, girişimcilik becerilerini geliştirirken, takım ruhunu keşfettiler, yaratıcı pazarlama, kampanya ve promosyon fikirleri üreterek yaratıcılıklarını geliştirdiler, yardımlaşma ve paylaşma duygularını pekiştirdiler. Stantlardan elde ettikleri tüm gelirleri LÖSEV’e bağışlayarak lösemili kardeşlerine de destek oldular.

Yarışma sonrasında, 212 AVM Yönetimi ve Proje Ajansı olan Nuit Reklam Ajansı’ndan oluşan Jüri, standlarda yapılan teşhir ve dizaynı, reklam faaliyetlerindeki fikirleri, elde edilen ciroyu, çocuk Zabıta’nın kontrol değerlendirmelerini ve 212 AVM’nin Facebook sayfasında yapılacak oylama sonucunu göz önünde bulundurarak standlarını en iyi yöneten 4 girişimci takımı belirledi.

“212’nin Girişimci Çocukları” yarışmasında ipi göğüsleyerek en başarılı girişimci takım, Y&G standı girişimcileri olan Yusuf Yozgan ve Gökhan Sevgili oldu… İkincilik ödülü ise Küçük Mucizeler standı girişimcileri İlayda İşlek Altundağ ve Mahmut Boran’ın olurken, Umutlar standı girişimcileri Sude Nurfer Sarıoğlu ve Aleyna Nur Kancar üçüncülük ödülü ile başarılarını taçlandırdılar. Ayrıca, Jüri Özel Ödülü ENKA standı girişimcileri Kağan Şahin ve Mehmet Enes Şengül’e layık görüldü.

Projeye katılan tüm çocuklar Ödül Töreni sonrasında hediye paketlerini aldıktan sonra, bu projede yer aldıkları için çok gururlu olduklarını belirttiler.


Geri Dön