28 / 03 / 2024

216 Yapı satışları yüzde 1 KDV ile yapacak!

216 Yapı satışları yüzde 1 KDV ile yapacak!

İstanbul'un Anadolu yakasında 3 proje gerçekleştirecek olan 216 Yapı, satışları yüzde 1 KDV ile yapacak, 16 ayda teslim edecek...



Kentsel dönüşümde seçim sebebiyle duraklayan projeler yeniden atak yaptı. 216 Sancaktepe, 216 Butik, 216 Koru ve 216 Butik Plus projeleriyle bilinen 216 Yapı, önümüzdeki dönemde kentsel dönüşüme ağırlık verecek. İstanbul'un Anadolu yakasında Kozyatağı, Dalyan ve Taşdelen'de üç projeye başlamaya hazırlanan kuruluş, bunun için tüm çalışmalarını tamamladı. Hak sahipleriyle anlaştıklarını ve her bölge için ayn bir proje hazırladıldannı söyleyen 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, "Kozyatağı'ndaki projede mahalle konseptini yaşatacağız" dedi. Dündar'ın verdiği bilgiye göre, Kozyatağı projesi 16 kat ve 58 daireden oluşacak. Ay ortasında hafriyat başlayacak ve proje 15 milyon liraya mal olacak. 3+1 ve 4+1 tipinde büyük dairelerin bulunacağı proje, mahalle ortamını yaşatacak. Adalar ve deniz manzaralı Dalyan projesi için 25 milyon lira yatırım planlandı. Ultra lüks daireler, 12 bin metrekare alana 2 blok halinde inşa edilecek. Denize 100 metre mesafede yer alan projede inşaat yeni yılın ilk aylarında yapılacak. Ormanın yanı başındaki Taşdelen ise 4 blok ve 176 daireden oluşacak. Projelerin 16 ayda teslim edilmesi planlanıyor. 


Royal Group da kentsel dönüşümde Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor. Kartal'da bölge sakinleriyle buluşan şirket, Kartal Belediye Başkam Altinok Öz ve Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli'nin katıldığı törenle anlaşmayı gerçekleştirdi. Projenin inşaatının Mart 2016'da başlayıp 24 ayda tamamlanması hedefleniyor. 


Türkiye Gazetesi Emlak Konut


Geri Dön