20 / 04 / 2024

216 Yapı'dan şimdiden kazan kampanyası!

216 Yapı'dan şimdiden kazan kampanyası!

216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Dündar, 2015 yılına özel olarak hazırladıkları kampanyaları hakkında şu bilgiyi verdi: "Bunlardan ilki 'Şimdiden Kazan" kampanyasıdır. Kampanya kapsamında teslime kadar ek destek sağlıyoruz.



216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Dündar, 2015 yılına özel olarak hazırladıkları kampanyaları hakkında şu bilgiyi verdi: "Bunlardan ilki 'Şimdiden Kazan" kampanyasıdır. Kampanya kapsamında teslime kadar ek destek sağlıyoruz.


Daire teslimine kadar 1+1 daire alanlara 1.000 lira, 2+1 daire alanlara 1.750 lira, 3+1 daire alanlara ise 2.250 liralık ek destek sağlıyoruz. 'Kazancı Garanti' adını taşıyan diğer kampanyamızda ise projeden daire alanlara ev tesliminden sonraki bir yıl boyunca kira desteği veriliyor. Şöyle ki 1+1 daire alanlar 1.000 lira, 2+1 daire alanlar 1.750 lira, 3+1 daire alanlar ise 2.250 liralık kira desteğinden yararlanabiliyor.


" 'Kalanı Teslimde' kampanyasından yararlananların daire bedelinin yüzde 50'sini şimdi kalan yüzde 50'sini ise teslimde ödediğini anlatan Dündar, "Bu kampanyada ara ödeme yok. '48 Ay 0 Faiz' kampanyamızda ise 48 aya vade farksız, 120 ayda 0,58 vade oram ile anlaşmalı bankamızdan kredi imkânı sağlayabiliyoruz.

'Peşinatı Teslimde' kampanyamızdan yararlananlar daire bedelinin yüzde 75'i için hemen kredi kullanırken, yüzde 25'lik pe şinatı teslimde ödeyebilecek" dedi. 'Tamamı Peşin' kampanyasından yararlananlara yüzde 10 indirim yaptıklarını söyleyen Dündar, 'Firma Vadesi' kampanyasından yararlananların daire bedelinin yüzde40'ınıpeşinat olarak verdiğini, borcun kalan kısmını ise 24 ay boyunca herhangi bir vade farkı olmadan şirkete ödediğini belirtti. Bahar kampanyaları mart-haziranda itici güç Bülent Dündar, yalnızca Çekmeköy'de hayata geçirdikleri 216 Butik Plus Rezidans projesinde geçerli olacak kampanya ile projelerinin yüzde 50'sini mart - nisan ayları içinde satmayı planladıklarını kaydetti.


Gayrimenkul sektöründe bütün bir yıl satış olsa da m yüksek sezon diyebilecekleri iki dönem olduğunu dile getiren Dündar, bunlardan ilkinin martta başlayıp hazirana kadar devam ettiğini, diğerinin ise eylül de başlayıp ocak ayma kadar sürdüğünü kaydetti.


Dündar, bu nedenle bahar kampanyalarının mart-haziran dönemi için satışlara itici bir güç oluşturduğunu söyledi. Son dönemde konut projelerinin artması ile birçok yeni kampanya uygulandığına işaret eden Bülent Dündar, bunların başında ise hemen hemen her firmanın uyguladığı yüzde 1 KDV ile satışın geldiğini söyledi. "Sunulan kampanyalarda sınır yok" diyen Dündar, "İmkanlar ölçüsünde cazip fırsatlar yaratılıyor. Vade farksız ödeme seçenekleri, düşük peşinat seçenekleri, uzun vadede kira öder gibi ev sahibi olma kampanyaları en çok uygulanan kampanyalar" dedi.


Dünya


Geri Dön