24 / 04 / 2024

23 Nisan Meydan Merter AVM’de kutlanacak!

23 Nisan Meydan Merter AVM’de kutlanacak!

Yarınımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın bayramı 23 Nisan Etkinlikleri Meydan Merter AVM’ de birkaç gün süren çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Süheyl Uygur ve Çocuklar Yarışıyor Etkinliği düzenlenecek...





Yarınımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın bayramı 23 Nisan Etkinlikleri Meydan Merter AVM’de birkaç gün süren çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.


26 Nisan Cumartesi, Saat:15.00


“Süheyl Uygur ve Çocuklar Yarışıyor Etkinliği’nde” çocuklarımız hem yarışacak hem sürpriz hediyeler kazanacak.


Türkiye’nin özellikle çocuklar tarafından çok sevilen komedyeni, değerli sanatçı Süheyl Uygur’un yöneteceği bu yarışmaya çocuklarımızın ilgisinin yoğun olacağına eminiz.


27 Nisan Pazar, Saat:15.00


Meydan Merter AVM’de bir süre önce Tiyatro Kelebek yönetiminde, yetenekli 30 çocuğa “Sürekli Yaratıcı Drama Eğitimi” verilmişti.


27 Nisan Pazar günü saat 15.00’de yaratıcı drama eğitimi alan çocuklarımızın “Kostümlü Tiyatro Gösterisi” yapılacaktır.


Meydan Merter AVM’de 26 Nisan Cumartesi ve 27 Nisan Pazar günü devam edecek 

23 Nisan kutlamalarında çocuklar için ayrıca Palyaço tarafından yüz boyama, sosis balon günü çocukların her zaman çok beğendiği etkinlikler de yapılacaktır.


Meydan Merter AVM Müdürü İlhan Karakaya;” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocuklarımız için çok güzel etkinlikler hazırladık. Tüm çocuklarımızı anne ve babalarıyla Meydan Merter’e bekliyoruz” diyor.


Geri Dön