26 / 04 / 2024

280 spor tesisinin toplu açılış töreni bugün!

280 spor tesisinin toplu açılış töreni bugün!

Türk sporu bugün yeni tesislerine kavuşuyor. Başbakan Davutoğlu ile Bakan Kılıç bugün 280 spor tesisinin toplu açılışını yaparken, 22 spor tesisinin de temelini atacak.



Başbakan Davutoğlu ile Bakan Kılıç bugün 280 spor tesisinin toplu açılışını yaparken, 22 spor tesisinin de temelini atacak. Türk sporu bugün yeni tesislerine kavuşuyor... Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılacağı 280 adet spor tesislerinin toplu açılışı ve 22 adet spor tesisinin temel atma töreni bugün gerçekleştirilecek.  Ankara  Atatürk Spor Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak törende Samsun İlkadım Atletizm Stadyumu ile Ankara Ümitköy Spor Kompleksleri temel atma törenleri canlı bağlantıyla gerçekleştirilecek. Tesis açılışı ve temel atma törenlerinin yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen engelli otobüslerinin teslimleri de gerçekleşecek. Tören Uğur Işılak konserinin yanı sıra bireysel spor gösterileri ile son bulacak. 


Türkiye'nin dört bir yanında tamamlanan spor tesisleri bugün hizmete giriyor. Açılışı yapılacak tesisler arasında Mersin Stadı'ndan, Düzce Spor Salonu'na kadar pek çok tesis var. Ayrıca yeni yurtlar da hizmete girecek.


Sabah


Geri Dön