25 / 04 / 2024

2M Migros, Bağlıca Arasta'da açılıyor

2M Migros, Bağlıca Arasta'da açılıyor

Bağlıca Arasta AVM'de bulunan market alanının mülk sahibi olan Denizcan Grup, Migros Ticaret A.Ş. ile 2M Migros'un bu alanda hizmet vermesi için kira sözleşmesi yaptı



2M Migros açılmak üzere Migros Ticaret A.Ş. tarafından  kiralaması yapılan alan, 1521 mertekare market alanı, 87,7 metrekare depolama alanıyla hizmet verecek.  
 
Başkent'e yeni yerleşim alanı

Özellikle son on yılda Ankara'da yaşam alanları şehir merkezinden Eskişehir yolu ve civarına kayıyor. Yeni siteler, konutlar, sosyal alanlarıyla hızla yeni yerleşim alanları kuruluyor.

Alt yapı, ulaşım ve inşaat çalışmaları devam eden Bağlıca bölgesi bu yerleşim alanlarından birisi.  Başkent Üniversitesi kampüsüne 500 metre mesafede, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan Bağlıca, Ankara'nın merkezi Kızılay'a  da 18 km. uzaklıkta.

Planlamasında 13 ilköğretim okulu, 6 lise,13 sağlık tesisi, 12 dini tesis ve 3 spor kompleksi bulunan Bağlıca'da bölgenin alışveriş ve eğlence ihtiyacına cevap vermek amacıyla planlanan Bağlıca Arasta AVM'nin de   çalışmaları hızla devam ediyor. Herbiri 100 dönüm olmak üzere üç bölgenin yeşil alan olarak düzenleneneceği Bağlıca Ankara'nın en modern ve en yeşil yerleşim alanlarından birisi olma yolunda... 
 
Yatırımcıların yeni gözdesi Bağlıca

Bin 200 hektarlık bir alanda devam eden inşaat çalışmaları tamamlandığında yaklaşık 200 bin nüfusun yaşadığı bir yerleşim alanı olacak olan Bağlıca, kısa vadede kazançlı bir yatırım yapmayı planlayan yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Bağlıca'da  alışveriş ve eğlence ihtiyacını karşılamak amacıyla planlanan ve bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi olacak Bağlıca Arasta Alışveriş Merkezi'nin yapımı hızla devam ediyor. Başkent Üniversitesi'ne 500 metre mesafede ve dört yolun kesiştiği oldukça merkezi bir konumda bulunan Bağlıca Arasta AVM'nin arsa alanı 10 bin 200 metrekare olup, toplam kapalı alanı 19 bin 422 metrekare. Planlamasında 90 adet mağaza, 6 adet sinema salonu, 1 adet büyük mağaza, cafe, restoran, fastfood alanları ve 1.521 metrekare hizmet alanı, 587 metrekare deposuyla bir de hipermarket alanı bulunan Bağlıca Arasta  Alışveriş Merkezi'nde mağaza satışları devam ediyor.


Geri Dön