27 / 04 / 2024

3 Art Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


3 Art Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, AliRıza Sakarya ve Fırat Tekin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Eyüp'te kuruldu.



3 Art Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, AliRıza Sakarya ve Fırat Tekin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Eyüp'te kuruldu.


3 Art Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  b-Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. c-Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin  toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. d-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. e-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrımenkul alabilir,satabilir,işletebilir,kiralar,kiraya verebilir,bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir,ipotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir,Gayrımenkulleri üzerinde irtifak,intifa,sükna,gayrımenkul mükellefiyeti ,bedelli veya bedelsiz yola terk,kamuya terk,ifraz,tevhit yapabilir.Kat irtifakı ve mülkiyeti tesis edebilir.Tapu dairelerinde gayrımenkullerle ilgili her türlü cins tashihi ,ifraz,tevhid,taksim,parselasyon ile ilgili her nevi muamele tasarrufları gerçekleştirebilir. f-Şirket konusu ile ilgili mamüllerin depolanması,nakli,satışı için gerekli her türlü makine,tesisat,nakil vasıtaları,alet edavat ve sair menkul malları ve hakları satın alabilir ve satabilir. İthal ve ihraç edebilir,kullanabilir,kiralayabilir,kiraya verebilir. g-Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için yurt içinde ve yurt dışında ortaklıklar,bayilikler,acente ve mümessillikler kurabilir.Resmi veya özel kurumların ihalelerine  iştirak edebilir.



Geri Dön