26 / 04 / 2024

3 boyutlu konutların yakınındaki okullar haritada gösterilecek!

3 boyutlu konutların yakınındaki okullar haritada gösterilecek!

Bugüne kadar bine yakın konut projesini internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen 3DKonut okulların açılmasına sayılı günler kala yeni bir uygulama daha başlattı.



Henüz temeli dahi atılmamış projenin, tamamlandığında nasıl bir yaşam alanı haline geleceğini bugünden görebilmeyi sağlayan site, sergilediği 3 boyutlu konutların yakınındaki okulları da harita ekranında gösteriyor.


"Önemli bir satış avantajı"


“Yakındaki Yerler” uygulamasının, özellikle çocuk sahibi ailelere önemli bir kolaylık sunduğunu söyleyen 3DKonut yöneticisi Aybars Görpe, “Bu sayede, yeni ev sahibi olmak isteyen ya da bitmiş projeden daire kiralamayı planlayan aileler, sitemizdeki proje sayfasına girdiklerinde, harita ekranı üzerinde işaretli okulların projeye olan konumlarını oturdukları yerden görebiliyor” dedi.


Uygulamanın, okullara yakın projeler için de önemli bir satış avantajı sunacağını belirten Görpe, çocuklu ailelere, daire almadan ya da kiralamadan önce, projenin okullara olan mesafesini detaylı biçimde incelemelerini önerdiklerini vurguladı.


Vatan


Geri Dön