29 / 03 / 2024

3 büyükler Wilo'yu tercih etti!

3 büyükler Wilo'yu tercih etti!

Wilo ürünleri Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinden sonra Beşiktaş’ın da tercih ettiği marka olarak Vodafone Arena’da yer aldı. Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da ısıtma ve altyapı sistemleri için Wilo pompaları kullanıldı.



Türkiye’de pompa sistemleri sektörünün öncü markası olan Wilo, birbirinden değerli projelere katkı sunmaya devam ediyor. Wilo ürünleri Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinden sonra Beşiktaş’ın da tercih ettiği marka olarak Vodafone Arena’da yer aldı. Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da ısıtma ve altyapı sistemleri için Wilo pompaları kullanıldı.

Hayatın kaynağı olan suyu tüm yaşam alanlarında sirküle eden pompa sistemleri sektörünün lider şirketi Wilo, Türk spor dünyasının “3 Büyükler”i tarafından tercih edilen marka oldu. Fenerbahçe’nin Ülker Sports Arena’sı ve Galatasaray’ın Türk Telekom Arena’sından sonra Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da da Wilo ürünleri tercih edildi. İnşası devam eden Vodafone Arena’da ısıtma ve altyapı sistemleri için Wilo pompaları kullanıldı.

Vodafone Arena için Wilo, kullanma suyunda kullanılacak hidroforun frekans konvertörlü olması konusunda çözüm sundu. Maçların yapılacağı günlerde değişik debi ihtiyaçlarının oluşması nedeniyle Wilo’nun frekans konvertörlü COR hidroforları tercih edildi.

Altyapı pompalarında iki farklı ürün ile çözüm sağlandı. Projede atıksuyun parçalanarak uzaklaştırılması konusunda kullanılan ve güçlü parçalayıcılı bıçak teknolojisine sahip MTH pompalar seçildi. Rögar hattından gelen borulamanın uzun bir hat olduğu düşünülerek, fazla basma yüksekliklerinde de talebi karşılayan parçalayıcılı çarklı pompalar kullanıldı.

A sınıfı enerji verimliliği sağlayacak

Isıtma serisi pompalar ise “Stratos” serisinden seçildi. Değişken kapasiteyle değişen ihtiyacı karşılamak için bu pompalar özellikle önerildi. Kullanılan pompalarda verimlilik ön planda tutuldu. A sınıfı enerji verimliliği sağlayan bu pompalarda tam motor korumasından da faydalanılıyor.

Diğer hatlarda ise yağmur suyunun talebini karşılayacak olan FA serisi pompalarla, yüksek basınç kayıplarını karşılayan ve debi kapasitesi 150 m3/h’ı bulan ceram kaplı FA serisi pompalar kullanıldı.

Wilo pompaları daha önce de Türk sporunun dev takımları tarafından tercih edilmişti. Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da Wilo’nun sirkülasyon pompaları, kullanma suyu hidroforu, gri su terfi hidroforu ve pis su pompaları, Türk Telekom Arena’da ise yangın hidroforu, çim sulama-kullanma hidroforu ve sirkülasyon pompaları kullanılmıştı.

 



Geri Dön