23 / 04 / 2024

3 E Çolakoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


3 E Çolakoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp Çolak ve Erol Çolak ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de kuruldu.




3 E Çolakoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp Çolak ve Erol Çolak ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de kuruldu.


3 E Çolakoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Konusu:

   a) Şirket inşaat yapmak üzere. Arsa ve araziler satın alır veya kat karşılığı inşaat sözleşmesi  yaparak bu gayrimenkuller üzerine bina inşa eder. Bağımsız bölümlerini satar veya kiraya verir.  Gerektiğinde Gayrimenkul alım ve  satımlarına aracılık eder. Alınan ve satılan gayrimenkuller  üzerine lehte ve aleyhte her türlü ayni veya şahsi haklar tesis eder ve gerektiğinde kaldırır.          b)  Satın alınan arsa ve arazileri tevhit ifraz yada parselasyon yaparak inşaat yapmaya uygun hale getirir. Bunları satar, kat karşılığı inşaat yaptırır veya kendi inşa eder. Bunları yaparken imar planlarına göre belediyelere yapılması gereken bedelsiz terkleri veya satışları yapar. Yaptığı binaların kat irtifakını ve kat mülkiyetlerini kurar.          c) Gerekli görüldüğünde inşaat ve yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak üzere işyerleri açar. Gerekli görülen malzemelerin imalatını, ithalat ve ihracatını yapar.          d) Şirket faaliyetinin gerektirdiği iş veya inşaat makineleri ile her nevi nakil vasıtalarını satın alır, fazlalık olanları satar. Alınan veya satılan taşıtlar üzerine lehte ve aleyhte mülkiyeti muhafaza kaydı koydurabilir.             e) Şirket faaliyeti ile ilgili olarak her türlü kredi alma anlaşmaları yapar.  Ortakların veya Üçüncü kişilerin  kefilliğini veya teminatlarını kabul eder. Gerektiğinde teminat mektubu verebilir.


3 E Çolakoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres:  Rasımpaşa Mah.Halitağa Cd. Gülberk Apartmanı 57/36 Kadıköy 


Geri Dön