27 / 04 / 2024

3. Havalimanını engellere rağmen bitireceğiz!

3. Havalimanını engellere rağmen bitireceğiz!

TOBB şeref belgesi ve plaket töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3. havalimanına ilişkin, "Önümüzdeki yıl Avrasya Tüneli de bitiyor. Boğazın altında olduğu için kimse görmüyor. 3. Köprü bitecek." dedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOBB şeref belgesi ve plaket töreninde konuştu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki yıl Avrasya Tüneli de bitiyor. Boğazın altında olduğu için kimse görmüyor. 3. Köprü bitecek. Bütün bunlar bir aşkın, sevdanın, dertli olmanın gereğidir. 3. Havalimanı, biz havalimanını yapıyoruz, birileri engellemeye çalışıyor. Engelleyemeyeceksin. Biz orayı söke söke bitireceğiz. Biz geldiğimizde Sabiha Gökçen çalışmıyordu. Atatürk Havalimanı ise yetmiyor. Yeri geliyor yukarıda dolaşıp duruyoruz. 3. havalimanı açıldığında bu sıkıntılar bitecek" açıklamasında bulundu.


Erdoğan, "Biz adeta pasördük. Biz pas attık siz de golü attınız. İhracata dayalı bir ekonomi yürüteceğiz dedik. 36 milyar dolarda, 158 milyar dolara çıktık. Dünyada gidilmedik nokta kalmadı. Sadece kendinize karşı değil, aynı zamanda tüm millete karşı sorumlusunuz. Şahsi kariyeriniz için değil, ülkemizin hedefleri de büyüyecek. Daha çok yatırım yapın lütfen. Risk almadan başarı sağlamanız mümkün değildir. Ekonomi risktir ama yaşam da risktir. Bu riski göze alacağız ve yatırımlarımızı yapacağız" dedi.


Dünya


Geri Dön