25 / 04 / 2024

3. köprü otoyoluna Kocaeli'den 8 bağlantı olacak!

3. köprü otoyoluna Kocaeli'den 8 bağlantı olacak!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Körfez Ticaret Odası’na yaptığı ziyarette, İzmit ’in kuzeyinden geçecek olan 3. köprü yoluna Kocaeli'den 8 bağlantı yolu olacağını söyledi





AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın hazırladığı program çerçevesinde Körfez Ticaret Odası’na ziyarette bulundu. Şeker'e oda ziyaretinde AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve partililer eşlik etti. Şeker'i, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe ve yönetimi karşıladı. Şeker, burada Körfez’i yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu.

 

BAĞLANTI GÖVDE İNŞAATTAN SONRA

Şeker şunları söyledi: “İzmit’in kuzeyinden geçecek otoyol çalışmaları kapsamında İstanbul mevkisinde çalışmalar süratle devam ediyor. 6 Mart 2015 tarihinde otoyolun Kurtköy-Akyazı arasının ana gövde ihalesi yapılacak. Bu otoyolun planlarına Kocaeli'nin bazı ilçelerinin otoyol bağlantıları işlendi fakat ihale dosyasında yer almıyor. 3. köprünün otoyoluna Kocaeli'den 8 bağlantı yeri olacak. Bunlardan biri de Körfez ilçemizin Sevindikli köyünden olacak. Otoyolun gövde inşaatından sonra bu bağlantı yolları yapılacak.”



Manşet Kocaeli


Geri Dön