19 / 04 / 2024

3. Uluslararası İç Mimarlık Konferansı 27-28 Kasım'da!

3. Uluslararası İç Mimarlık Konferansı 27-28 Kasım'da!

Üç yılda bir düzenlenen Uluslararası İç Mimarlık Konferansları’nın üçüncüsü bu yıl Peli Parke’nin altın sponsorluğunda 27-28 Kasım tarihlerinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde düzenlenecek.



İç mimarlık sektöründe hizmet veren önemli firmaların desteğiyle gerçekleşecek olan  “3. Uluslararası İç Mimarlık Konferansı” iki gün boyunca ziyaretçileriyle buluşacak. 


Peli Parke, Pazarlama ve Ürün Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu’nun da konuşmacılar arasında yer alacağı konferans, konu başlıklarına göre ayrılmış iki gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak. Ülkemizin iç mimarlık sektörünün tüm bileşenleriyle kendini uluslararası düzeyde tanıtmayı hedeflediği konferansta; ulusal-uluslararası ölçekte üretici, kullanıcı ve tasarımcılar ortak paylaşım düzleminde buluşacak.


İlkine Fransa ikincisine ise İspanya’nın ev sahipliği yaptığı küresel çaptaki “3. Uluslararası İç Mimarlık Konferansı” iç mimarlar, mimarlar, endüstriyel ürün tasarımcıları ve mühendislerin yanı sıra bu kapsamda bilgi üretip paylaşan tüm akademisyenleri 27-28 Kasım tarihlerinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Sedad Hakkı Eldem Oditoryumu’na davet ediyor.



Geri Dön