27 / 04 / 2024

300 Beymen müşterisi Ritz Carlton'da 1 gece kazandı

300 Beymen müşterisi Ritz Carlton'da 1 gece kazandı

300 Beymen müşterisi en az 2'şer bin lira harcadı, Ritz Carlton'da 1 gece kazandı



Beymen'in geçen Cumartesi günü düzenlediği "Bir gün Beymen'de, bir gün The Ritz-Carlton'dasınız" kampanyası çerçevesinde 2 bin TL ve üzeri alışveriş yapan 300 kişi The Ritz-Carlton İstanbul'da 2 kişilik konaklama kazandı. Kampanyaya en çok ilgi Ankara'dan geldi. İkinci sırada ise İstinye Park var.

Beymen'in geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirdiği 1 günlük kampanya sayesinde 300 müşterisi The Ritz/Carlton İstanbul'da sevdiği biriyle birlikte bir gece konaklayacak. Beymen'in düzenlediği ve "Bir gün Beymen'de, bir gün The Ritz-Carlton'dasınız" kampanyasıyla Cumartesi günü 2 bin TL ve üzerinde alışveriş yapanlar The Ritz-Carlton İstanbul otelinde herhangi bir Cumartesi günü, deluxe odada açık büfe kahvaltı dahil 2 kişi konaklamayı hediye olarak kazandı. The Ritz-Carlton İstanbul'da böyle bir konaklamanın bedeli 225 eurodan başlıyor.

Beymen'in "Bir gün Beymen'de, bir gün The Ritz-Carlton'dasınız" kampanyasına ilgi büyük oldu. Sadece İstanbul değil, Anadolu'daki Beymen mağazalarından da ilginin yüksek olduğu kampanyada öne çıkan il ise beklentilerin aksina İstanbul değil Ankara'ydı... Siyasilerin ve bürokrasinin ağırlıklı olduğu Ankara'da Beymen'den 2 bin lira ve üzerinde alışveriş yapanlar The Ritz-Carlton'da katılmaya hak kazanan 300 kişinin büyük bir bölümünü oluşturdu.

İstinye ikinci sırada

Ankara'dan sonra en fazla ilgi İstinye Park'taki Beymen mağazasından ve dünyanın önde gelen butiklerinden geldi... Beymen'in kampanyası tüm Beymen ve Blender mağazalarıyla, İstinyePark butikleri, Akaretler Butikleri ve Nişantaşı Butikleri kapsıyordu.

Bir önceki hediye New York'tu

BEYMEN'İN bir önceki Cumartesi kampanyası da cazip hediyeler sunmuştu. Bu kampanya çerçevesinde Beymen Mağazaları'ndan Fish Card'ı ile tek seferde en yüksek tutarda alışveriş yapan ilk müşteri Setur'dan New York'a çift kişilik business class uçuş ve 5 yıldızlı otelde konaklama; en yüksek alışveriş yapan ikinci kişi bir adet Apple Macbook Air laptop; en yüksek tutarda alışveriş yapan üçüncü kişi 3 bin TL değerinde Beymen Treasure Card; en yüksek alışveriş yapan dördüncü ve beşinci kişi de LG Prada cep telefonu kazandı.
Necla Dalan/Vatan


Geri Dön