25 / 04 / 2024

33 Türk firması yalıtımda CANPA ile çalışıyor!

33 Türk firması yalıtımda CANPA ile çalışıyor!

Dünyanın en büyük 250 inşaat şirketi arasında yer alan 42 Türk firmasından 33'ünün, yalıtım konusunda CANPA ile çalıştığı belirlendi. CANPA yöneticisi Özcan, 'gurur duyuyoruz' dedi.



Dünyanın en büyük 250 inşaat şirketi arasında yer alan 42 Türk firmasından 33'ünün, yalıtım konusunda CANPA ile çalıştığı belirlendi. Engineering News Record Dergisi tarafından her yıl açıklanan "Dünya'nm en büyük 250 inşaat firması" (ENR Top 250) Listesinde, 2014 yılında 42 Türk müteahhitlik firması yer aldı. Dünya'nm en büyük inşaat yatırımlarını gerçekleştiren bu 42 firmadan; aralarında Summa, Rönesans, TAV, Kolin, Zafer, Limak gibi devlerin de bulunduğu 33'ü, yalıtımda CANPA'yla çalışmış bulunuyor ya da halen çalışıyor. Söz konusu devler arasında İçtaş, Ant Yapı, Nata, Yapı Merkezi, Yüksel, Onur, Cengiz, Atlas, Çalık, Kayı, Mapa, Eser, İlk, Bayburt Group, Aslan Yapı, Kontek, Metag, Yenigün, Lotus, Tepe, Doğuş, Nurol İnşaat ve Gülermak da yer alıyor. 


CANPA Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, bu başarının sırrının doğru malzeme, doğru detay ve doğru uygulama olduğunu ifade etti. Özcan, "Sadece 30 yıllık firma olmakla değil, hizmet anlayışımızla en büyüklerin tercihi olmakla gurur duyuyoruz" dedi. 


Ankara Anadolu





Geri Dön