29 / 03 / 2024

35. Sokak Projesi İzmir'de 190 bin TL'ye!

35. Sokak Projesi İzmir'de 190 bin TL'ye!

35. Sokak Projesi İzmir'de 1+1'ler 140 bin TL ila 190 bin TL'ye satılıyor. 6 tip, 555 adet konuttan oluşan projenin, tıpkı bir Ege Kasabası gibi yaklaşık 2000 kişilik bir nüfusa ev sahipliği yapması amaçlanıyor



35. Sokak Projesi İzmir'de 1+1'ler 140 bin TL ila 190 bin TL'ye; 2+1'ler 190 bin TL ila 195 bin TL'ye; 3+1 sıra evler 260 bin TL ila 350 bin TL'ye; 3+1 bahçe ev 300 bin TL ila 360 bin TL'ye; 2+1 bahçe dubleksi 220 bin TL ila 280 bin TL'ye; 4+1 avlulu ev 425 bin TL ila 570 bin TL'ye satılıyor. 35. Sokak için yüzde 25 peşinatla Yapı Kredi ve Halk Bankası'ndan 120 aya 0.75 faizle kredi kullanmak mümkün. Aralık 2012'de teslim edilmesi planlanan 35. Sokak Projesi, İzmir'de Akşan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Bahçeli ve müstakil evleri, tek bir sokak üzerinde düşünerek, sosyal yönden zengin bir hayat yaratmayı amaçlayan Akşan Yapı, 35. Sokak Projesinde ödüllü Yüksek Mimar Mehmet Kütükçüoğlu ile çalıştı.

İzmir Karşıyaka çıkışında inşa edilen proje; Mavişehire 8 km, Konaka 22 km, Havaalanına 33 km, Metro istasyonuna 1 km, otobüs durağına 300 metre, Bostanlı İskelesine 11 km,  İzmir  Limanına 17 km, Alsancak İskelesine ise 19 km mesafede yükseliyor.

6 tip, 555 adet konuttan oluşan projenin, tıpkı bir Ege Kasabası gibi yaklaşık 2000 kişilik bir nüfusa ev sahipliği yapması amaçlanıyor.

Avlulu Evler: Sokaktan kopmayan yaşam değerleri ile birlikte kendi iç avlusuna sahip ev tipleridir. Avlu ile birlikte bahçe kullanımı avantajını da sağlıyor. Tüm yaşam alanlarını kucaklayan avlu, kullanıcılarına bir iç dünya sunarken bir yandan da doğal yaşama açılmaktadır. Aynı zamanda sokağın giriş katında bir misafir odası, üst katında 3 yatak odası kurgulanmış en büyük ev tipi olma özelliği ile geniş aileleler için tercih sebebidir. Mutfakların sokakla bağlantı kurduğu bu ev tipinde, sokağa ve bahçeye geniş cepheler bırakılmıştır. Doğal ışık, doğal havalandırma, ısısal konfor şartları yine en iyi şekilde sağlanmaktadır.

Sıra Evler: Sokağın bahçeli ve balkonlu seçeneklere sahip ev tipleridir. Ana hatları dikdörtgen şeklinde oluşturulan kat planlarında, bahçe ve sokak cepheleri 6'şar metrelik kısa cephelerden oluşmuştur. 12 metrelik uzun kenarları bitişik nizamda kurgulanan, ortak komşu duvarları sayesinde en verimli ısı yalıtımı değerine sahiptir. İç mekan, güneşin ışık oyunlarıyla renklenmekte, salondaki galeri gün ışığını daha keyifli hale getirmektedir. 3 yatak odalı olarak kurgulanan Sıra Evler, ideal kullanım alanları ile kullanıcıya iki katlı evde müstakil konut yaşam olanakları sunmaktadır.

1+1 bahçe dubleksleri: Otoparktan bağlantılı olan bu tipler sokakla bağlantılarını merdiven ve asansörlü açık avlular ile sağlarlar. 12 metrelik uzun cepheleri ile bahçeyle bütünleşen bu evler, doğal yaşamı bir adım daha yakınınızda hissettirecektir. 3 odalı ve dubleks kurgulanan bu tipte, mutfak da dahil olmak üzere tüm yaşam alanlarının bahçeyle ilişkili olması, mekan kullanıcılarına dinçlik, huzur ve dinamizm sağlayacaktır.

2+1 bahçe dubleksleri: Otoparktan irtibatlı bu tipler sokakla ilişkilerini, sokak boyunca modüler olarak tekrarlayan asansör ve merdivenler ile sağlamaktadır. 9 metrelik uzun cepheleri ile bahçeye açılan bu ev tipinin en önemli özelliklerinden biri de yaşam mekanlarının doğal ortamla bütünleşiyor olmasıdır.

2+1 daireler: Tüm yaşam alanları tek katta çözülmüş iki yatak odalı daire tipi evlerdir. Dolayısıyla, merdivenden kaynaklanan alan kaybına neden olmaksızın çözülmüş plan kurguları vardır. Üst üste ve yanyana gelerek vaziyet planında şekillenen bu ev tiplerinin geniş balkonları bulunmaktadır.

Stüdyolar: Otoparktan bağlantılı olan bu tipler, 12 metrelik uzun cepheleri ile bahçe ile bütünleşmektedir. İç mekanda ısısal konfordan, gün ışığına, havalandırmadan net, ferah mekan kullanımına olanak veren yegane müstakil yaşam alanlarındandır. Oldukça geniş bahçe kullanım olanağı ile farklılık taşır.

35. Sokak duvarını, sokağını, bahçesini paylaşan, yaşadığı çevreye duyarlı ve hayatın tadını çıkarmaya meyilli insanlara sunulan bir proje.

www.otuzbesincisokak.com

232 444 55 35

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön