25 / 04 / 2024

360İstanbulun 2. şubesi Moda DoubleTree by Hilton Otel'de açıldı!

360İstanbulun 2. şubesi Moda DoubleTree by Hilton Otel'de açıldı!

Beyoğlundaki 360İstanbul müthiş manzarası ile bilinir. Şimdi, Modada DoubleTree by Hilton Otelin terasında yine şehri panoramik olarak görebileceğiniz bir şube açtılar. Yine ünlü isimler 360istanbul Eastin havuz başında  performans sergileyecek



Manzaraya karşı içeceğinizi yudumlayıp, trafik keşmekeşi, kalabalığı ve stresine rağmen İstanbulda olduğunuz için mutlu hissetmek istiyorsanız, artık bir seçeneğiniz daha var: Modada DoubleTree by Hilton Otelin terası. 360Entertainment Group ortaklarından Mike Norman ve Sashah Khan, Beyoğlu Mısır Apartmanındaki mekanları 360İstanbulun ikinci şubesini buranın terasında açtılar. Tıpkı Taksim şubesinde olduğu gibi mekanın en önemli özelliği panoramik manzarası. Manzaranın yanı sıra bir de havuzu bulunan 360istanbul East Sana dün bir tepeden baktım Aziz İstanbul demek isteyenler için ideal.

360istanbul beş yıldır hizmet veren oldukça popüler bir mekan. Yeni şubesini Modada açtınız. İkinci şubeyi açmak için bu kadar beklemenizin sebebi neydi

Mike Norman: Aslında uzun süredir ikinci bir şube açmak istiyorduk ama konsept olarak diğerini bu derece tamamlayan bir lokasyon bulamamıştık. 360istanbul Eastin en önemli özelliği Taksim Mısır Apartmanının terasındaki ilk şubemiz 360İstanbulun tam karşısında olması.
Sashah Khan: Balkonlarımız karşı karşıya. Herhalde dünyada başka hiçbir yerde iki kıtadan birbirini seyreden aynı markanın restoranları bulunmuyordur. Ana konseptte bir bütünlük olması için yine mimarımız Ufuk Alparslan ile çalıştık ama her şube kendi ortamını yaratabilmeli diyoruz. Mesela Anadolu yakasındaki şubede bir havuz var. Bu, onun en büyük avantajı ve farklılığı olacak.
12.00den sabaha kadar

Yeni şubenin mönüsünde neler var

Mike N.: Mönü bol alternatifli. Pizzadan, kırmızı ve beyaz etli yemeklere hatta ıstakoza kadar çok çeşitli alternatifler mevcut. Her zamanki gibi geniş bir şarap ve kokteyl mönümüz var. Ortalama vermek gerekirse bir kişilik yemek alkollü içecekleri ile 80-100 TL arasında değişir diyebiliriz.

 Kaç kişilik bir mekân

Sashah K.: Yemek düzeninde, yazın havuz başı ve teras da dahil olmak üzere 250 kişiye aynı anda rahatlıkla servis yapabileceğimiz bir mekan. Yemek dışında bar ortamında ise 500 kişilik bir alanımız var. Özellikle yaz aylarında inanılmaz bir manzaraya karşı teras ve havuz kenarının misafirlerimiz tarafından çok beğenileceğine inanıyoruz.
Her gün öğle yemeği servisi 12.00de başlayacak. Bar da öğlen 12.00den itibaren servis yapacak. Hafta içi gecelerde saat 02.00ye kadar, hafta sonları kulüp gecelerinde sabahın ilk ışıklarına kadar servis devam edecek.

Havuz kenarında konserler olacak

 Yeni şubedeki havuzla ilgili özel planlarınız var mı  Havuz başı partileri düzenlenecek mi

Sashah K.: Bu şubenin en büyük özelliği havuzu. İstanbulda havuz, hatta deniz kenarında hizmet veren birçok mekan var. Ancak böyle bir manzarası olan, şehre tepeden bakan bu kadar güzel bir havuz yok. Ayrıca hafta sonları sürpriz havuz partilerine de ev sahipliği yapacağız. Özellikle pazar akşamüzeri saatlerinde etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz. 360istanbulda Boy George, Roger Sanchez, SNAP, Sonique gibi çok ünlü isimleri ağırladık. Yine ünlü isimler 360istanbul Eastin havuz başında  performans sergileyecek.
Milliyet/Pelin Çini


Geri Dön